• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları 6 yaş risperdal kullanma

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Merhaba, benim oğlumda da takıntılar var,şu an 7,5 yaşında..abilify ve atex verdi doktor..sosyal iletişimde de sorunları var,6 ayda bir birşeye aşırı takıntı yapıyor..bir dönem gezegenlere aşırı ilgiliydi ,birkaç ay gezegenleri çizdi,onlar hakkında araştırmalar falan yapıyordu, sonra bayraklara başladı,Bi sürü ülke bayrağını biliyordu, sonra titanik gemisine takıntı yaptı, aylardır titanik resmi cizdi,legolarini yaptı..doktor asperger de olabilir,ama tanı koymak zor dedi..sizin durum nasil gidiyor acaba
Merhabalar benim kızım da yaklaşık 4 5 aydr kullanıyo takıntıları sürekli ağlaması hayali arkadaşı vardı birde il baş çok
Merhaba,biz 5 aydır kullanıyoruz..2 aydır 3ml olarak verdi doktor..şu an belli bir şeye takıntısı yok gibi,takıntıları çok azaldı.çoğu kez kıyafetinin yakasını ve kolunu emdiğini falan gözlemliyorum..doktor ablyf ilacının etkisini yavaş yavaş gösterdiğini ama çok iyi bir ilaç olduğunu söylemişti..1 ay sonra doktorla görüşeceğiz..
Bize de ilk zaman çok iyi gelmişti sonra gelmemeye başladı o yüzden dozunu yükselttik inşallah daha iyi olur

Back