• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 ve 7 haftalık gebelikte kahve rengi akıntı

Figen_zumra

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
276
95
18
36
Kızlar 7 haftalık hamileyim kahve rengi cook az kahve rengi lekelenme gelmiş geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını duydum canım sıkılıyor kahve rengi akıntı görünce böyle olan var mı

Kızlar 7 haftalık hamileyim kahve rengi cook az kahve rengi lekelenme gelmiş geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını duydum canım sıkılıyor kahve rengi akıntı görünce böyle olan var mı
Canım hemen hemen %70lik bi kesim bu kanamayı yaşamıştır. Rengi kahverengi diyosun bende yaşadım 10 haftalıktım. doktoruma gittim muayene etti progestan ilaç verdi ertesi güne geçti telaş yapma. Rengi kıpkırmızı olsaydı o zaman telaş yapıp üzülebilirdiin ama çok şükür kahve rengi kanamanın rengi. Ama yinede aksatma git doktoruna Allah'ın izniyle sağlıkla büyümeye devam eder meleğin İnşallah :)
Rabbim sağlık versn inşallah :)

Benim de olmuştu 2 hafta falan sürmüştü hatta. Ben çok tesirgin oldum ama geçti artık. Korkulacak bir şey yok

Benim de 3gundur var kahve rengi akıntı dün doktora gittim progestan iğne yaptı ultrasona baktı bir şey yok dedi,kanama başlangıcı olsa keseye bakınca görünür mu ki. Bugün daha olmadı hafif kaşık ağrısı var ama akıntı yok aklım çok takılıyor

Bende de oldu dr progestan verdi çok sükür kesildi, ilk gebeliğimde akıntı vs hiç yoktu degerlerim de güzel yukseldi keseyi gördüm ama 6.haftada düşük oldu kemdini strese sokma dr git ilaç verecektir inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi :)

Banada oldu azcik Doktor bildigin kirmizi kan gelmedikce korkma dedi. Yerlesme kanamasi o normal dedi. Korkutma kendini

kızlar bende 5. haftada önce kan damlası sonra kahverengi akıntı şeklinde yaşadım. ilaç kullandım 2 hafta işe gitmeden evde dinlendim. kesildi bir ara 6. hafta da tekrar geldi, bebegin bir sıkıntısı yok kanamayı başlatan bir durum yok, bu senin içinde kalan kanın temizlenmesidir demişti doktor. eğer bebeğiniz iyi ise dert etmeyin lekeleri ama kendinize dikkat edin yormayın kendinizi yatın biraz :)

Benim 2 gebeligimde de çok çok az kahverengi lekelenmelerim oldu.ilk Dr um hemen progesteron a başladı. Şimdiki Dr um ise (sorunlu gebelik uzmani) çok sakin bir Dr ve dediki kahverengi olduğunda çok endiselenmiyoruz.bebek kendisine yer açtığı için böyle kanamalar olabilir. Takip ediyoruz dedi.Ama pembemsi taze kanama olursa bu durumda hemen mudahale edilmeli dedi.birkaç gün takip ettim sonra geçti zaten.Yine de Dr unla görüşüp kanamanın nereden kaynaklandığına bakmakta fayda var.en kısa zamanda düzelir umarım.

6 haftalık gebeyim 7.haftaya girdim,düşük tehlikem de var ,şuan da kahverengi akıntım var 3 gün oldu nedeni ne acaba .

Back
X