- 17 Mayıs 2016
- 276
- 95
- 18
- 36
- Konu Sahibi Figen_zumra
Kızlar 7 haftalık hamileyim kahve rengi cook az kahve rengi lekelenme gelmiş geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını duydum canım sıkılıyor kahve rengi akıntı görünce böyle olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hemen hemen %70lik bi kesim bu kanamayı yaşamıştır. Rengi kahverengi diyosun bende yaşadım 10 haftalıktım. doktoruma gittim muayene etti progestan ilaç verdi ertesi güne geçti telaş yapma. Rengi kıpkırmızı olsaydı o zaman telaş yapıp üzülebilirdiin ama çok şükür kahve rengi kanamanın rengi. Ama yinede aksatma git doktoruna Allah'ın izniyle sağlıkla büyümeye devam eder meleğin İnşallah :)Kızlar 7 haftalık hamileyim kahve rengi cook az kahve rengi lekelenme gelmiş geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını duydum canım sıkılıyor kahve rengi akıntı görünce böyle olan var mı
Progestan kullaniyormusun canm benzese olmuştu progestan verdi doktor hala kullaniyorumKızlar 7 haftalık hamileyim kahve rengi cook az kahve rengi lekelenme gelmiş geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını duydum canım sıkılıyor kahve rengi akıntı görünce böyle olan var mı
üstüne görüyor olabilirsinKızlar 7 haftalık hamileyim kahve rengi cook az kahve rengi lekelenme gelmiş geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını duydum canım sıkılıyor kahve rengi akıntı görünce böyle olan var mı
Kullanıyorum canım geçen haftada olmuştu çok az damla şeklinde doktora gittim önemli birşey değil dedi progestan kullanıyorum bu gün yine kontrolüm var sorucamProgestan kullaniyormusun canm benzese olmuştu progestan verdi doktor hala kullaniyorum
Seninde oldumu canım böyleüstüne görüyor olabilirsin
evet benim 4. Haftada ve şimdi 8. Haftada iki defadır oluyor başta az kan geliyor sonra kahverengi lekenmeler toplam üç gün sürüyor ilk üç ay normal dedi doktorum.Seninde oldumu canım böyle
Banada oldu azcik Doktor bildigin kirmizi kan gelmedikce korkma dedi. Yerlesme kanamasi o normal dedi. Korkutma kendiniKızlar 7 haftalık hamileyim kahve rengi cook az kahve rengi lekelenme gelmiş geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını duydum canım sıkılıyor kahve rengi akıntı görünce böyle olan var mı
Belinde agrıyor mu kasıkların filan ?Banada oldu azcik Doktor bildigin kirmizi kan gelmedikce korkma dedi. Yerlesme kanamasi o normal dedi. Korkutma kendini
Ben su an 8 hafta 3 günlüğüm az az oluyo takmıyorum ben alıştım sen kaç haftalıksın canımBenimde oldu doktor bebekle ilgili bir durum degil dedi ilac verdi. Ama anlamadım hala neden oldugunu
6+3 gunlugum bugun olmadi insallah olmaz. Nede olsa insani tedirginlestiriyorBen su an 8 hafta 3 günlüğüm az az oluyo takmıyorum ben alıştım sen kaç haftalıksın canım