Gercekten mi ya insallah olur sende istiyosan sana da nasip etsin inşallah çok dua ediyorum bütün isteyenlerebence de çok iyi 6 yumurta.Benim dr um çoğul gelebik riski vardiye günde yarım klomen içiriyordu buna rağmen 3 yumurtam oluşmuştu.Sanırım çatlatma iğnesinide çoğul gebelik riski olduğu için yapmamıştır dr un .Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 6 yumurta çok şans demek bence...
Gercekten mi ya insallah olur sende istiyosan sana da nasip etsin inşallah çok dua ediyorum bütün isteyenlere
Evet ilk tedavim daha dr da belki ondan umutlu konuşmadi
Amin canım inşallahhayırlısı olsun inşallah mutlu haberler alırsın canım
Onlara bakma normali sağ ve solda dört olması normal altı yumurta da iyi kaliteside iyi olursa sorun yok sekiz tane bende beşi döllendi moralini bozmaKızlar pco hastasıyım bu ay klomen kullandim günde 3 tane 10. Gün muayene oldum 6 tane gelişmiş yumurtam oluşmuş dr bide progestan verdi internetten araştırdm bu progestan fitil hamilelerde kullaniliyomus düşük olmasın diye bana neden verdi anlamadım şimdi benim sorum altı yumurtayla hamile kalan var mı iyi bişey mi bu dr pek umutlu konuşmadi tabi allah bilir inşallah nasip etmiş olur allah bana da bütün isteyenlere de inşaallah hamile kalan arkadaşlarım siz kaç yumurtayla hamile kaldiniz adetime 10 gün var progestan fitile bugün başladım ama hiç bir belirti yok yardım edin kızlar şimdiden tşkler
Ben bir aydir üyeyim bilmiyorum pek nerde acmam lazımdıYalnış yerde başlık açmışsın bu arada
İnfertile kısmına gir orda bu konuyla ilgili çok şey görürsün zaten konun taşınır doktorun kimse ona giden kişileride bulursunBen bir aydir üyeyim bilmiyorum pek nerde acmam lazımdı
Ben bir aydir üyeyim bilmiyorum pek nerde acmam lazımdı
O kısıma nasıl girebilirimİnfertile kısmına gir orda bu konuyla ilgili çok şey görürsün zaten konun taşınır doktorun kimse ona giden kişileride bulursun
İnşallah allah hepimize nasip eder senin klomenden sonra yumurtan oluştu mu canımBende 2 ay klomen kullandım ama gebelik oluşmadı bu ay hsg çekildim ağustos gibi aşılamaya geçicez inş siz başarılı olursunuz tedavinizde
Evet benim polikistikoverim var drum çok fazla yumurtlama oluyor dedi buda iyi bişey değilmiş yumurta rezervlerini tüketiyormuşız ben kloemen kulladığımda 2 tane olgunlaşmış yumurtam vardı kendiliğinden çatladığı için dr iğne yapmadı ama malesef hamile kalamadım hsg çekildim Allahıma şükürler olsun tüplerim açık çıktı Rabbim kimseyi annelik duygusuyla sınamasınİnşallah allah hepimize nasip eder senin klomenden sonra yumurtan oluştu mu canım