- 23 Mart 2022
- 14.269
- 53.462
- 41
Okumak isteyen olursa tabiki 2. Hatimi de yaparız. Seve seve takip eder ilgilenirim ben bonusummPenyezim başka okumak isteyen olursa 2.hatim olur zaman baya var ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okumak isteyen olursa tabiki 2. Hatimi de yaparız. Seve seve takip eder ilgilenirim ben bonusummPenyezim başka okumak isteyen olursa 2.hatim olur zaman baya var ya
OkudummmmmHatırlatma Etiketidir
Hatim duası 6 şubat 2024 Miraç kandili gecesinde yapılacaktır
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1. penyez83 arkadaşı
2. Papatyali_anne
3. safi.naz
4. agustos72
5. RedGirl kuzeni
6. A acitatlisos okudu
7. A acitatlisos okudu
8. Bonus
9. zeyno genc okudu
10. paeneperfectus
11. MMorsalkimm
12. Lna16 arkadaşı
13. penyez83 okudu
14. HALLEYS
15. penyez83 komşusu okudu
16. Lna16 okudu
17. Aktif Lora
18. Nego
19. Lna16 arkadaşı
20. Minnosprenses k.validesi
21. Minnosprenses k.validesi
22. Peeves okudu
23. Yesmar Yesmarr okudu
24. Lna16 arkadaşı
25. RedGirl
26. PiXiEE annesi okudu
27. ordinary
28. aysen- okudu
29. Kukrim
30. MssPARE okudu
ALLAH kabul etsin canimmm kuzenin de okudu muOkudummmmm
Tabi ki hatırlatma etiketleri en sevdiğim
Ama artık mesajları kaybedeceğim.
Evet onu mesaja eklemek yeni aklıma geldi o benden hızlı yazdığımız an yarım saatte okuyor maşallah.ALLAH kabul etsin canimmm kuzenin de okudu mu
İkinizinde ağzına yüreğine sağlık canlarEvet onu mesaja eklemek yeni aklıma geldi o benden hızlı yazdığımız an yarım saatte okuyor maşallah.
Aminnnnn ağzına yüreğine sağlık ablamm14. Cüzü okudum ablacım.
Allah kabul etsin, Rabbim vefat eden tüm kardeşlerimize rahmet eylesin. Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele eylesin
penyez83
Amin ablacımm, sağ olasın Allah razı olsunAminnnnn ağzına yüreğine sağlık ablamm
@peynez83 canım 20 21 okundu Allah kabul etsin inşallah
Aminnn canım ağzına yüreğini sağlık k.validenin senden de ALLAH razi olsun vesile oldunpenyez83 canım okundu 20 21
Aminnnn canım ağzına yüreğine sağlık4.cüzü okudum Allah kabul etsin penyez83
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım2.cüzü okudum Allah kabul etsin. Allah rahmet eylesin makenları cennet olsun
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canım11. Cüz okundu Allah kabul etsin inşallah Allah ölenlere rahmet kalanlara sıhhat versin inşallah