6 Şubat 10.30’da meme silikonu yaptırdım

Zmzmzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2011
62
8
Kızlar selam, bu sabah 10:30da meme silikonu ameliyatı yaptırdım Ankara’da.. burada çok araştırdıktan sonra :) bütün sorularınızı fırsat buldukça cevaplamak isterim.. ve ve ve ve Ksclila Ksclila ’ya tanımadan edindiğim kardeşime, manevi desteği, fikirleri için çok çok teşekkür ederim, o olmasa galiba yaptıramazdım...

Kızlar selam, bu sabah 10:30da meme silikonu ameliyatı yaptırdım Ankara’da.. burada çok araştırdıktan sonra :) bütün sorularınızı fırsat buldukça cevaplamak isterim.. ve ve ve ve Ksclila Ksclila ’ya tanımadan edindiğim kardeşime, manevi desteği, fikirleri için çok çok teşekkür ederim, o olmasa galiba yaptıramazdım...
Yaaa nasıl sevindim anlatamam 🤗 çok çok mutlu oldum yazdiklarina da eğer bu faydam dokunduysa ne mutlu bana 😊 geçmiş olsun umarım iyisindir bana yaz mutlaka nasıl olduğunu habersiz bırakma 🥰

Yaaa nasıl sevindim anlatamam 🤗 çok çok mutlu oldum yazdiklarina da eğer bu faydam dokunduysa ne mutlu bana 😊 geçmiş olsun umarım iyisindir bana yaz mutlaka nasıl olduğunu habersiz bırakma 🥰
Her şey senin anlattığın gibi oldu, ameliyattan sonra da gayet iyiydim şimdi uyku pozisyonu zorluğu ve hafif gerilme dışında bi sorunum yok çok şükür kendimi zorlamamaya çalışıyorum

Nerde oldunuz emzirmede sorun olurmu ki bıde ne kadar odedınız

Kas altı 315 cc takıldı, 355 denemiş doktorum ama koltuk altlarından taşmış.. size de çok geçmiş olsuna çok teşekkürler
Merhaba geçmiş olsun. Benim de 315 cc motiva mı sizinki de? Boyunuz nasıl size boyutu nasıl geldi? Şuan tabi şekilli değildir ama. Bana biraz küçük geliyor boyuma göre falan..

Merhaba geçmiş olsun. Benim de 315 cc motiva mı sizinki de? Boyunuz nasıl size boyutu nasıl geldi? Şuan tabi şekilli değildir ama. Bana biraz küçük geliyor boyuma göre falan..
Benim boyum 164 kilom 52 ameliyat çıkışı 53 gibi oldum sanki, şu an anlayamıyorum bide davranışlarım aşırı temkinli gerilmelerden dolayı.. anormal değil di mi? Kaçırmadım inş size ne zaman yapıldı, süreciniz nasıl, boyunuz kilonuz nasıl hayırlı olsun sağlıkla güzellikle kullanalım 🙏🏻

Benim de öyleydi zamanla düzeliyor. 3 hafta oldu benim birinci haftadan itibaren rahatlamaya başlamıştım. Sadece sabah kalkarken zor oluyordu şuan onda da problem yok. Ben 175e 61 kiloyum ve bana küçük geliyor maalesef ikinci ameliyatı düşünüyorum :/ tabi biraz zaman geçmesi gerekiyor en az 6 ay.. sizin hangi marka proteziniz? Ve yükseklik hangisi biliyor musunuz?

Benim de öyleydi zamanla düzeliyor. 3 hafta oldu benim birinci haftadan itibaren rahatlamaya başlamıştım. Sadece sabah kalkarken zor oluyordu şuan onda da problem yok. Ben 175e 61 kiloyum ve bana küçük geliyor maalesef ikinci ameliyatı düşünüyorum :/ tabi biraz zaman geçmesi gerekiyor en az 6 ay.. sizin hangi marka proteziniz? Ve yükseklik hangisi biliyor musunuz?
Polytech yüksek profil

Benimde polytech Z Zmzmzm 😊 aynı doktora olduk burda tanıştık. ben 20 ocakta oldum bugün 18. Günüm protezlerin epey yumsadi bile 355 cc kas altı benimde çok memnunum boyutundan tam bana göre tercih etmiş doktorum. Ameliyat konusunda tereddütu olan varsa hiç düşünmeden yaptırsın ben çok hafif geçirdim süreci tamamen normal hayatına döndüm artık. Boyut olarakta 330un altına dusumeyin derim ben gayet minyon bir bayanım bana 355 gayet güzel oldu. 330 altı kimi duyduysam boyutundan memnun değil ee bu acı cekilmisken göze de hitap etmeli 🤭

Nasilsiniz su an acaba cok agri siziniz var mi ikiz bebeklerim var benim de bi an once toparlarim insallah ben de mayis ayi gibi düşünüyorum insallah
Ağrım sızım 0 ve nerdeyse 3. Günden beri baskı dışında hiçbir sorun yaşamadım.. bugün 7. Günüm duşumu kendim aldım her şey yolunda giyindim, eskiden ev hayatım nasılsa öyleyim.. acı eşiği ile alakaladı muhakkak ama size bahsettiğim baskı hissi de çok azaldı bugün yataktan gerilme olmadan kalktım.. temkinli davranıyor insan istemsizce ama kendimi koruyorum iyi oluyor :)

Ağrım sızım 0 ve nerdeyse 3. Günden beri baskı dışında hiçbir sorun yaşamadım.. bugün 7. Günüm duşumu kendim aldım her şey yolunda giyindim, eskiden ev hayatım nasılsa öyleyim.. acı eşiği ile alakaladı muhakkak ama size bahsettiğim baskı hissi de çok azaldı bugün yataktan gerilme olmadan kalktım.. temkinli davranıyor insan istemsizce ama kendimi koruyorum iyi oluyor :)
Şuan yumuşaklığı nasıl acaba sizde? Polytech için de yumuşak deniliyor çok yeni şuan sizin gerçi ama.

X