- 23 Kasım 2014
- 28
- 11
- 28
- Konu Sahibi cokstandart12
Merhabalar arkadaslar canim o kadar sıkkinki 6 senedir saclarim dökülüyor yapmadigim sey kalmadi haplarmi bitkisel yaglarmi kürler mi mezoterapiler mi prplermi hic biri ise yaramadi hic bi sekilde. En son minioxil kullandm 3 ay dokulme durdu sadece 3 ay sonra hemen gene devam etti artik sabrim kalmadı sacimi ne toplayabiliyorum ne salabiliyorum ne orebiliyorum elimi her attigimda sac hergun aglamak herseyden nefret ettim disari cikamyorum herkes aaa saclarin cok seyrek diyorya Allahm keske beni oldursen de bu aciyi cekmese artik diyorum kan tahlillerimin hepsi normal tum tahlillerimi yaptirdim ama gel gorki sonuc yok yapcak hiçbişey yok bildiginiz benim sac dokulmeme tip caresiz kaldi 10 tane doktora gittim 7si ozel kimse bi cozum bulamadi yemedim icmedim para biriktirdim senelerce okula otobusle degl yuruyerek gittim sif sacim icin ama hala ayni. Allah oyle biseyle siniyoki beni hani desem hayirlisi buymus kel kalmamin nesi hayirli olabilir ? Sac ektirmek desem uygun degil ve pahali artik nefes alamiyorum derken birde yuzum sivilce doldu art ik hem sacim hem yuzum felaket bir sekilde psikolojim bozuldu herseyim ters gidiyor zaten akliniza ne gelirse. Icimi dokmek istedim sadece bunuda agliyarak yaziyorum keske boyle olmasa 6 senedir tek hayalim saclarmin dokulmesi inanin baska hicbi hayalim yok.