6. sayfadan itibaren yeni kıyafetler, yeni fiyatlar

bu elbise arminenin son sezon elbiselerinden, 36 beden, etiket fiyatı 200 küsür. ben 75e vericem. sıfır

diger elbise, kırmızı olanı soruyorsnuz sanırım,40 bedendir, bir kez yıkandı, 30 tl

cizgili tunik 36 beden, cok az kullanıldı 10 tl

trenckotlar ve pardesülerin fiyatlarını da ögrenmek isterseniz yazayım

Maalesef çok küçükmüş bedenlerı.hayırlı satışlar :((

merhaba senden 40 beden armine bordo pardesu aldım ama 40 değil de 42 hatta 44 kadar büyük oldu. duruyor dolapta 50 tl ye geldi kargoyla. lacivert ya da beyaz pardesünü de beğendim . birisiyle değiştirebilir miyiz. aynı fiyata almıştım zaten. mağduriyetimi gidereceğini umuyorum.iyi akşamlar

o pardesü 40 beden canım, 42 veya 44 değil. arminenin bedenlerinde ben hic sorun yasamadım bugune kadar.

lacivert ve beyaz pardesü 38 beden, olacagını düsünüyorsan değiştiririm tabi. ama görmeden alım oldugunda her zaman risk vardır

$IMG_0862.jpg
s beden sıfır armine elbise 50 tl

Eklentiler

• $IMG_0863.jpg
    $IMG_0863.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
çok stresli de olsa fondüme nihayet kavuştum :16:
titizliğiniz için çok teşekkür ederim özenle sarılmış kırılmasından korkuyodum ama sapasağlam ulaştı elime.
ben büyük bişe sanıyodum elimde nasıl taşıcam diye düşünüyodum yana yana küçük olmasına da ayrıca sevindim. :9:
erkek arkadaşım da hediyesine bayıldı çok büyük bi dertten kurtardınız beni :) iyiki almışım çok teşekkürlerr..
görüşmek üzere sevgiler :21:

güle güle kullanın arkadaslar
hedarlando kusura bakma takip noyu gönderene kadar kargon eline gecmis :) coluk cocuk evde hastayız yatıyorduk :(

begenmenize cok sevindim

Back