6. sayfadan itibaren yeni kıyafetler, yeni fiyatlar

Merhaba
Bu elbıse ,dıger elbıse ,tunıklerın beden ve fıyatlarını yazarmısınız.

bu elbise arminenin son sezon elbiselerinden, 36 beden, etiket fiyatı 200 küsür. ben 75e vericem. sıfır

diger elbise, kırmızı olanı soruyorsnuz sanırım,40 bedendir, bir kez yıkandı, 30 tl

cizgili tunik 36 beden, cok az kullanıldı 10 tl

trenckotlar ve pardesülerin fiyatlarını da ögrenmek isterseniz yazayım

ilk resim 36 beden sıfır takım 30 tl

2 ve 4 numara 5 tl bir kez yıkandılar

3 numara sıfır 10 tl

camasırlar içten dolgulu, denendi sadece. yesil takım 10 tl, diğer camasırlar 7ser tl
1. ürün sıfır siyah takım 30 tl sanırım 75 bdn ?

çoook teşekkür ederim pijama takımı bedeni 36 bdn tam ama çamaşır takımı oldukça küçükmüş bnm için ...tek çamaşırsız olursa ilginebilirim ama takımı bozmak istermisiniiz bilmem ?

çoook teşekkür ederim pijama takımı bedeni 36 bdn tam ama çamaşır takımı oldukça küçükmüş bnm için ...tek çamaşırsız olursa ilginebilirim ama takımı bozmak istermisiniiz bilmem ?

camasırsız olarak alabilrsiniz tabi, geri kalanı 25e vereyim dusunurseniz

Krem rengi minik cicekli tunik kac beden 38 giyiniyorm ama sari hirka olur mu acaba

sordugunuz tunik 38 beden, masque marka, bi iki kez giydim. cok begenerek almıstım ama esim boyunu biraz kısa buldugu için satmaya karar verdim. cok cici, cok sirin bisey. 180 tl idi, 90a vericem

mini hırka 38 bedene de olur. sıcacık yün hırkadır. h&m marka. fiyatı 15 tl. onu da cok cok cok az kullandım

1 ve 2 (aynı resim) 38 beden 25 tl
3 armagan marka son yaz sezonu 38 beden bir kez giyildi 100 tl
4 ve 5 (aynı prdesü) iz otantik marka 35 tl
6 ve 7 (aynı pardesü) lacivert 38 beden, sıfır gibi, 35 tl
8 ve 9 (aynı pardesü) masque trenckot 38 beden 90 tl
10 spoza marka 38 beden, yepyeni, 35 tl
11,12,13 ipek esarplar tanesi 15 tl
14deki salların tanesi 10 tl
15 ve 17 dekilerin tanesi 5 tl
16 dakilerin tanesi 3 tl
sondaki sal da 5 tl

burdaki çizgili tunik 10 tl
ilk reimdeki etek iz otantik sıfır 36 beden 15 tl

anladım canım tşkler 3 numaradki ve lacivert pardüseyi bide şifon şalı beğendim amma fiyatlar beni aşıyor canım kusura bakma uğraştırdım hayırlı satışlar sanaa

merhaba senden 40 beden armine bordo pardesu aldım ama 40 değil de 42 hatta 44 kadar büyük oldu. duruyor dolapta 50 tl ye geldi kargoyla. lacivert ya da beyaz pardesünü de beğendim . birisiyle değiştirebilir miyiz. aynı fiyata almıştım zaten. mağduriyetimi gidereceğini umuyorum.iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…