Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 buçuk aylık hamileyim. doktorum 2 li testi yaptı 3 lü testin hatalı çıkma oranı yüksektir onun yerine 6 lı test yaptırıyorum dedi. ama şu ana kadar 6 lı testi hiç duyana rastlamadım.internette de bir bilgi bulamadım.hiç duyanınız varmı acaba?
bilmem 3 lü 4 lü test duymuştum ama 6 lı test bulunduğum ildede tek bir hastanede yapılıyor zaten.sonucu ankaradan geliyormuş dediğiniz gibi ayrıntılı testte olabilir.sağolun fikirleriniz için yarın sonucunu alacağım alınca sizleride bilgilendiririm.belki iyi birşeydir
3 buçuk aylık hamileyim. doktorum 2 li testi yaptı 3 lü testin hatalı çıkma oranı yüksektir onun yerine 6 lı test yaptırıyorum dedi. ama şu ana kadar 6 lı testi hiç duyana rastlamadım.internette de bir bilgi bulamadım.hiç duyanınız varmı acaba?
canım bence o ayrıntılı testtir yani renkli usg ile bebeği inceliyorlar iç organları kalp atışları bebeğin yüzünü bile renkli görüyorsun öyledir bende 6 lı test hiç duymadım
haklısın sevcanatess olabilir bilmiyorum ama kan verdim bu test için sanırım ultrasonla ilgilide değil.yarın sonucunu alacağım inşallah birşey öğrenebilirim.