runner yok ama masa örtüsü ve peçeteleri var ilgilenirseniz..açılır masa benim masam normalde 6 kişilik ama örtü açılıncada oluyor...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683715
6 Kişilik Yemek Masası Örtüsü ve Runner Arıyorum Varmı Elinde Olan
Canım ben düz masa örtüsü ve desenli runner istiyorum
isterseniz yaptırabilirim fiyat bilgisi alıp :)
Canım bi fiyat sorabilirmisin rica etsem benim masam açıldığında 12 kişilik oluyor kapalı hali 6 kişilik kare
tamam sorarım bu akşam :) sadece masa örtüsü ve runner mı istiyosunuz? yoksa tam takım mı olsun? önlüğü, eldiveni, falan filan?
Yok canım sadece masa örtüsü ve runner olsun önlük ve eldivene göre yok aslında peçeteleride olabilir ama ozmn baya masraflı olur
peçeteli halini ve peçetesiz olarak sorar söylerim size :) yalnız masanızın ölçüleri kaça kaç açık ve kapalı halini ölçüp yazabilirmisiniz? kumaş alınacak sonuçta boyutlara göre fiyat değişecektir :)
Tamam canım akşam ölçüp yarın yazayım, açık haline gerek yok kapalı halde ölçeyim ben
Bende var fakat masa örtüsünün lekelerini bi türlü çıkaramadım (daha doğrusu çıkarmak için pek bişi yapmadım)))
kullanmıyorum ...runnerı peçeteleri servislerini sadeece örtüyü 2-3 kez kullandım lekelndi...satmak aklıma gelmemişti açıkcası kullanmadığım için satabilirim size DEMİŞTİM VE HEMEN FOTOLARINI ÇEKTİM Eki Görüntüle 994205 Eki Görüntüle 994206
kumaşı parlak satene benziyor örtününne kadar canım fiyatı birde lekeler ne durumda kumaşı nasıl
kumaşı parlak satene benziyor örtünün
lekeleri ütülediğimde gördüm inan belli bi kaç yerde var ve nasıl giderileceğini bilmediğim için ellemedim açıkcası...
Fiyat olarak kafamda bi mebla yok çünkü satma gibi durumum yoktu dediğim gibi çeyizliğim bu benim ...sen nekadarlık düşünüyorsun??
8 kişilik bendekicanım fiyat hakkında benimde bi bilgim yok açıkcası 2 arkadaşla görüştük onlardan da cevap gelecek sen istediğin rakamı söylersen bende ona göre düşüneyim masa kaç kişil peçetesi kaç adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?