• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 kez dusuk yaptim . . .

Ciceklibocek

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
35
-1
16
Ankara
24 yasindayim 6 kez dusuk yaptiim sebebine kan pihtilasmasi dediler yapilmasi gereken butun testleri yaptirdim butun ilaclari kullandim test sonuclarnda bisey cikmadi ilaclarda ise yaramadi acaba benden daha fazla dusuk yapan ya da ben gibi hala cocuk sahibi olamayan varmi bu konuda daha baska neler yapilabilir

Cok gecmisolsun , Allah bı daha yaşatmasın. Ben de 3 düşük yaptım hem pihtilasma sorunu hem de rahimde perde vardı. Rahim filmi cektirdinmi, o konuda bu sıkıntı olabilir.

Cok gecmisolsun , Allah bı daha yaşatmasın. Ben de 3 düşük yaptım hem pihtilasma sorunu hem de rahimde perde vardı. Rahim filmi cektirdinmi, o konuda bu sıkıntı olabilir.

Rahim filmi cektirdim histeroskopi yaptirdim rahimde hic bisey cikmadi yapisiklik yok sekil bozukluguda yok sorunumun sadce kan pihtilasmasi oldugunu soyluyolar

canım ben de 6 kez düşük yaptım.hsg,histeroskopi,eşime ve bana genetik tahliller,hormon tahlilleri...yapılabilecek tüm tetkik ve tedaviler uygulandı.sadece kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı.başka hiçbir sorunumuz yok.pıhtılaşma için gebeliklerimde iğne de kullandım.ama yine de olmadı.şimdi yine hamileyim 9. haftamdayım.aynı tedaviyi uyguluyoruz.artık inşallah nasibimde vardır da bebeğim sağlıkla dünyaya gelir diyorum.elimizden gelen hiçbişey yok.

Back