• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık ultrason

06oyku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2023
3
0
1
25
Kızlar korkuyorum.. lütfen yardımcı olun ve içimi rahatlatın, 6 haftalık ultrason böyle göründü ben hiç bişey anlamadım bazı kadınların 6 haftalıkta benimki ile onların ki çok farklı yani onların daire şekilde gözükürken benimki pirinç gibi ve uzunluğu gözüküyor normal mi sizce bu?

Eklentiler

• 8AC06811-A181-4E41-A7D6-B280DA3EE1B5.jpeg
    8AC06811-A181-4E41-A7D6-B280DA3EE1B5.jpeg
    95,2 KB · Görüntüleme: 156
karından mı vajinal mi? Karından bakıldıysa çok normalki benimde 7haftalık karından bakılan var hiç bişeye benzemiyo😅 ama kalp atışı duymuştum o zaman. Bide cihaz eskidir ya da kilo vardır bunlarda etkili. Bence bi sorun yok kese de var içide dolu gibi maşallah

karından mı vajinal mi? Karından bakıldıysa çok normalki benimde 7haftalık karından bakılan var hiç bişeye benzemiyo😅 ama kalp atışı duymuştum o zaman. Bide cihaz eskidir ya da kilo vardır bunlarda etkili. Bence bi sorun yok kese de var içide dolu gibi maşallah
Kız ben bile rahatladım 🤩

Ohooo siz 6. Haftada bu denli stres evham yapiyosaniz 9 ay boyunca nasıl geçireceksiniz? Kese şeklinde bi sey yok. Doktor fotosunu cekecefi anda Minik bi kipirdamissinizdir o anda şekli bozuk görünür. Benim kesenin girdiği halleri görsen demek bayilirdin 🤣 dert etme doktoruna güven duyuyorsan o ne derse sadece ona odaklan. Olumsuz bi sey olursa da baş doktora git. Kese şekline takılma dua ile Allaha sarıl daima..

Ay çok sağolun ilk gebeliğim o yüzden ister istemez endişelendim ❤️

Back