Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar kızlar bugün başka bir doktora gittim karından baktı şekli biraz bozuk ama sorun değil büyüdükçe geçer dedi ama ben korktum siz böyle bir durumda karşılaştınız mı
Kanamanız yoksa korkmayın ama bu süreçte çok dikkat etmeniz lazım progestan kullanıyormusun doktorunuz mutlaka vermeliydi. Ağır işler yapmayın ani hareketlerden kaçının uzanmayın inşallah herşey güzel ilerler
Kanamanız yoksa korkmayın ama bu süreçte çok dikkat etmeniz lazım progestan kullanıyormusun doktorunuz mutlaka vermeliydi. Ağır işler yapmayın ani hareketlerden kaçının uzanmayın inşallah herşey güzel ilerler
Hafif lekelenmem var ama kendi doktorum kanama alanın var demişti çok küçük progestan kullanıyorum sabah akşam 5 günde 1 tane kalçadan kullanıyorum çok dikkat ediyorum inşallah sorun olmaz
Hafif lekelenmem var ama kendi doktorum kanama alanın var demişti çok küçük progestan kullanıyorum sabah akşam 5 günde 1 tane kalçadan kullanıyorum çok dikkat ediyorum inşallah sorun olmaz