• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 6 haftalık hamileyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Buse ar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2019
29
10
3
38
6 haftalık hamıleyım bebek görülür mü kızlar yada kalp atışları duyulur mu

6 haftalık hamıleyım bebek görülür mü kızlar yada kalp atışları duyulur mu
Ultrason cihazı iyi bir yerse duyulabilir canım ama kişiden kişiyede fark olabiliyormuş tabi.. benim 6+2 de devlet hastanesinde duyamadılar aynı gün kendi doktorumun cihazı çok iyi o karından kalp atışlarını gördü

Benim ilk gittiğimde küçük bi kese görünüyo demişti dr haftaya gittiğimde de 5 haftalikti 6 haftalıkken kalp atışını duyduk canm seninde görünür büyük ihtimalle

6+2 de kalp atışını duyduk ama saniyelik dinledik ..

Bugun gıttım canım bebek çok şükür göründü ama cok küçük olduğu için cihazdan şuan kalp atısını duyamayız dedı sehır hastanesı olunca cıhazları heralde ıyı degıl
Tamam canm gözün aydın sağ salim al kucağına inşallah

Canım tebrikler ilk önce allahım saglıkla kucagına aldığın günü de göstersn inş ve belirtilerin varmıydı paylaşırmısın :KK68: :KK200:

Ben 6. haftada duydum kalp atışlarını doktor 6. haftada gel kalp atışlarını dinletelim dedi. Kalp atışı dedikleride bir damardan gelen bir ses görüntüsüde böyle :)

Eklentiler

• 20191026_185305[1].jpg
    20191026_185305[1].jpg
    111,2 KB · Görüntüleme: 50
Canım tebrikler ilk önce allahım saglıkla kucagına aldığın günü de göstersn inş ve belirtilerin varmıydı paylaşırmısın :KK68: :KK200:
Valla canım oğrenmeden once sancılarım vardı adet sancısı gıbı halden oyle ara ara oluyor ve son zamanlarda bulantım cok fakat kusamıyorum

Valla canım oğrenmeden once sancılarım vardı adet sancısı gıbı halden oyle ara ara oluyor ve son zamanlarda bulantım cok fakat kusamıyorum
Bni anlatmışsn sanki ya adetm dündü gelmedi hala dün adet olacakmş gbi agrım olmuştu

Back