- Konu Sahibi nihannn17algi
-
Ramzi sayfasına gönderdim yani ücretli yaptırdım kendi sayfalarında ama dediğim gibi benim ultrason vajinal.Benim anladığım kadarıyla bebeğin olduğu yere göre değil placentanın olduğu tarafa bakarak cinsiyet tahmini yapıyorlar.ultrason görüntüm 6+4 haftalıktı burada.Burda yorumlayanlar bebeğin konumuna bakıyorlar. Bebek solda işe erkektir diye. Ama sizinkine de bebek sağda plesanta solda diye erkek denmiş sanırım. Kim yaptı bu tahmini acaba?
İnstagramda mı bu sayfa birde tam adı nedir sayfanın?Ramzi sayfasına gönderdim yani ücretli yaptırdım kendi sayfalarında ama dediğim gibi benim ultrason vajinal.Benim anladığım kadarıyla bebeğin olduğu yere göre değil placentanın olduğu tarafa bakarak cinsiyet tahmini yapıyorlar.ultrason görüntüm 6+4 haftalıktı burada.
Ultrasonun altında yazıyor sitenin adı.https://thegenderexperts.com/İnstagramda mı bu sayfa birde tam adı nedir sayfanın?
Teşekkür ederimUltrasonun altında yazıyor sitenin adı.https://thegenderexperts.com/
Önemli değilTeşekkür ederim
Bi de dövseydinizyeni hamile ve heyecanlı birinin cinsiyet merakı kadar doğal bir sey yoktur.
Bu arada canım bilimsel bir sey ya hani hamilelik ben sana anlatayım.
Yumurta X kromozomudur
Y sperm gelirse erkek
X sperm gelirse kız olur
Cinsiyeti erkek yani sperm belirler
Mesela kıbrısta tüp bebek yaptırırsan cinsiyet seçebilirsin ama ülkemizde bu uygulama erkek sevdası olan gerici aileler yüzünden yasaktır.
O yüzden Allah ne verirse olurdan ziyade bilimi de bilin sonra insanları eleştirin
Ayrıca bir DR yani bilim adamı teorisi olan Ramzi teorisi ile bebek cinsiyeti ultrason görüntüsü ile tahmin edilebilir
Google a yazıp açıp okuyup ufkunuzu genişlete bilirsiniz
Sevgiler
Vallahi herkesin öncekiği sizinkiyle aynı olmak zorunda değil tabi ki amaaaan sağlıksız olsun ama istediğim cinsiyet olsun demiyoruz ama ben cinsiyeti merak etmede absürt birşey göremiyorum.Konuyu çarptırıyorsunuz benceyeni hamile ve heyecanlı birinin aklına cinsiyet gelmesi kadar absürt bir şey yok bence.
Elbette bilimsel ama keseden cinsiyet tahmini güvenilirliği olmayan bir şey. 12. Haftada yine nub teorisi var bu da güvenilir değil sadece teori. 16. haftada artık ultrasonda gözükecek zaten. Bilimsel olan budur. şu an için endişesi sağlığı olmalı.
Vallahi herkesin öncekiği sizinkiyle aynı olmak zorunda değil tabi ki amaaaan sağlıksız olsun ama istediğim cinsiyet olsun demiyoruz ama ben cinsiyeti merak etmede absürt birşey göremiyorum.Konuyu çarptırıyorsunuz benceYani siz doktora gidip öğrenmeyin ozaman cinsiyetini çünkü önemli olan sağlık demi
Söylediğim gibi herkes farklı.Sizinle aynı şeyleri hissetmediğim için üzgünüm ben ve çevremdeki arkadaşlarım ilk hamileliğimizde ramzi yöntemini denedik ve hepimizin tuttu sonuçta bu bir seçim demi6 haftalıkken en önemli konu bu değil. 6 haftalıkken tutunacak mı devam edecek mi gebeliğim diye endişeliydim. 12 haftalıkken gerçekten gebe olduğumu kabullendim. 16 haftalık olması gereken zamanda cinsiyet öğrendim. Çarpıtmadım bence daha ortada bir şey yokken cinsiyet hevesi yapmak saçma.
Neyse herkesin karakteri farklı ben galiba biraz daha soğukkanlıyım.
benim esas tepki gösterdiğim arkadaşın bilimselliğiyle ilgili açıklama yapmasıydı. 6. Hafta cinsiyet öğrenmek bilimsel değil ne yazık ki üzgünüm
Söylediğim gibi herkes farklı.Sizinle aynı şeyleri hissetmediğim için üzgünüm ben ve çevremdeki arkadaşlarım ilk hamileliğimizde ramzi yöntemini denedik ve hepimizin tuttu sonuçta bu bir seçim demi
Ramzi teorisi %97 doğru sonuç verirevet bu bir olasılık tutma şansı da %50 zaten. 2 seçenek var. 12. Haftada yapılan nub teorisi daha doğru bir değer veriyor.
Sizin nub ve kese aynı sonucu mu verdi benim onlar bile birbirinden farklı
tutma şansı yüksek bir tahmin sadece. Bunun bir ihtimal olduğunu söyleyen kişiye bilimselliğini kanıtlama çabasınaydı benim tepkim sadece.
Canım ben sana cevap vereyim
Bu teoriye göre bebek kese de üst ve alt solda ise erkek
Üst ve alt sağda ise kız
Ultrason resmin karından mı vajinal mı
Sanırım vajinal olunca ayna etkisi gibi sağı solu ters gösterebiliyormuş üzerinde yazıyorsa onu da baz alabilirsin
Sağlıkla kucağına alırsın inş
Benden tabsiye hiçbirine inanmayın :)Bi de dövseydinizyeni hamile ve heyecanlı birinin cinsiyet merakı kadar doğal bir sey yoktur.
Yumurta X kromozomudur
Y sperm gelirse erkek
X sperm gelirse kız olur
Mesela kıbrısta tüp bebek yaptırırsan cinsiyet seçebilirsin ama ülkemizde bu uygulama erkek sevdası olan gerici aileler yüzünden yasaktır.
O yüzden Allah ne verirse olurdan ziyade bilimi de bilin sonra insanları eleştirin
Ayrıca bir DR yani bilim adamı teorisi olan Ramzi teorisi ile bebek cinsiyeti ultrason görüntüsü ile tahmin edilebilir
Sevgiler
Böyle bi teori yok uydurmasyon boşa inanmayınBi de dövseydinizyeni hamile ve heyecanlı birinin cinsiyet merakı kadar doğal bir sey yoktur.
Yumurta X kromozomudur
Y sperm gelirse erkek
X sperm gelirse kız olur
Sevgiler
Kız olabilir canım sol da duruyor bende 11 haftalıgım sagda duruyor doktorum erkek dedi6 haftalık hamileyim ve cinsiyet tahmini istiyorum.
Bunu kim yaptı ise doğru değilBen yaptırdım ramzi ultrason vajinal umarım yararı olur
Ramzi Teorisinde uzman bir sitede yaptırıdım. Plesenta diye işaretleriğiniz yer bebeğin yolk sacı 12 haftalıkken düşüyor bu bildiğim kadarıyla.Bunu kim yaptı ise doğru değilplesenta oluşur bebek ona yerleşir bebek nerde plesenta nerde Eki Görüntüle 2781033
Bebekten uzakta olmaz yolksacRamzi Teorisinde uzman bir sitede yaptırıdım. Plesenta diye işaretleriğiniz yer bebeğin yolk sacı 12 haftalıkken düşüyor bu bildiğim kadarıyla.
Benim doktorumda plesentayı burayı olarak göstermiştiThe Ramzi Theory can predict baby’s gender as early as 6 weeks
Using the chorionic villi (future placenta) placement and orientation, the Ramzi theory is an easy and fun way for you to determine the sex of your baby. Submit your ultrasound scan for a personalized prediction and learn how techs explain about how the Ramzi Theory method is applied to an image.thegenderexperts.com
Evet haklısınız ama elimde aynı anda çekilmiş 1 foto daha var bakın atayım bebek yer değiştirmiş gibiBebekten uzakta olmaz yolksacyolk sac nerdeyse oraya tutunur göbek bağı o kadar uzak yere kadar gitmez o haftalarda bakın attiginiz bağlantıda bebegein yanında görülüyor
Bebeği Dr USG alırken ters tutar oraya buraya çevirir aynı fotoğraf makinesi gibi düşününEvet haklısınız ama elimde aynı anda çekilmiş 1 foto daha var bakın atayım bebek yer değiştirmiş gibicidden hiç anladığım konular değil yorum yapmadım o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?