- 19 Aralık 2020
- 23
- 11
- 18
- Konu Sahibi nihannn17algi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben sana cevap vereyim6 haftalık hamileyim ve cinsiyet tahmini istiyorum.
Bi de dövseydiniz yeni hamile ve heyecanlı birinin cinsiyet merakı kadar doğal bir sey yoktur.Allah aşkına tahmin bu ve sadece 2 ihtimal var, yani başarı şansı çok yüksek.. Bu tarz şeyler tamamen uydurma.. Rahimlerde olanı yalnız Allah bilir. Allah dilediğine kız evlat , dilediğine erkek evlat verir. Bunlarda ayetlerde geçiyor. Bu kadar erkenden tahmin etmek sadece sallamak olur.
Karından yaptı resm atsam anlar mısnzCanım ben sana cevap vereyim
Bu teoriye göre bebek kese de üst ve alt solda ise erkek
Üst ve alt sağda ise kız
Ultrason resmin karından mı vajinal mı
Sanırım vajinal olunca ayna etkisi gibi sağı solu ters gösterebiliyormuş üzerinde yazıyorsa onu da baz alabilirsin
Sağlıkla kucağına alırsın inş
Ramzi teosirine göre erkek attığın fotoya göreKarından yaptı resm atsam anlar mısnz
Fotoğrafa göre solda görünüyor evetMesela burda solda gibi ama esim doktor bakarken sağdaydı dio yinede erkek midir
O zmn kız mıFotoğrafa göre solda görünüyor evet
Sol sa erkek sağ ise kızO zmn kız mı
Bilemedim aynı olması lazımEşim ultronda doktor bakarken sağda dıodu ama ben gorurken kagıt takı gibi soldaydı frk edıomu
O zaman gene tutmaz benim oğlan sağdaydıSol sa erkek sağ ise kız
Foto da solda yani erkek
Ben yaptırdım ramzi ultrason vajinal umarım yararı olur6 haftalık hamileyim ve cinsiyet tahmini istiyorum.
Burda yorumlayanlar bebeğin konumuna bakıyorlar. Bebek solda işe erkektir diye. Ama sizinkine de bebek sağda plesanta solda diye erkek denmiş sanırım. Kim yaptı bu tahmini acaba?Ben yaptırdım ramzi ultrason vajinal umarım yararı olur