• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket 6 haftalık hamileyim ve cinsiyet tahmini istiyorum

nihannn17algi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
23
11
18
6 haftalık hamileyim ve cinsiyet tahmini istiyorum.

Eklentiler

• 16083273294986309446809784701964.jpg
    16083273294986309446809784701964.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 1.540
6 haftalık hamileyim ve cinsiyet tahmini istiyorum.
Canım ben sana cevap vereyim
Bu teoriye göre bebek kese de üst ve alt solda ise erkek
Üst ve alt sağda ise kız
Ultrason resmin karından mı vajinal mı
Sanırım vajinal olunca ayna etkisi gibi sağı solu ters gösterebiliyormuş üzerinde yazıyorsa onu da baz alabilirsin
Sağlıkla kucağına alırsın inş 🙏

Allah aşkına tahmin bu ve sadece 2 ihtimal var, yani başarı şansı çok yüksek.. Bu tarz şeyler tamamen uydurma.. Rahimlerde olanı yalnız Allah bilir. Allah dilediğine kız evlat , dilediğine erkek evlat verir. Bunlarda ayetlerde geçiyor. Bu kadar erkenden tahmin etmek sadece sallamak olur.
Bi de dövseydiniz 😂 yeni hamile ve heyecanlı birinin cinsiyet merakı kadar doğal bir sey yoktur.
Bu arada canım bilimsel bir sey ya hani hamilelik ben sana anlatayım.
Yumurta X kromozomudur
Y sperm gelirse erkek
X sperm gelirse kız olur
Cinsiyeti erkek yani sperm belirler
Mesela kıbrısta tüp bebek yaptırırsan cinsiyet seçebilirsin ama ülkemizde bu uygulama erkek sevdası olan gerici aileler yüzünden yasaktır.
O yüzden Allah ne verirse olurdan ziyade bilimi de bilin sonra insanları eleştirin 😉
Ayrıca bir DR yani bilim adamı teorisi olan Ramzi teorisi ile bebek cinsiyeti ultrason görüntüsü ile tahmin edilebilir
Google a yazıp açıp okuyup ufkunuzu genişlete bilirsiniz
Sevgiler

Canım ben sana cevap vereyim
Bu teoriye göre bebek kese de üst ve alt solda ise erkek
Üst ve alt sağda ise kız
Ultrason resmin karından mı vajinal mı
Sanırım vajinal olunca ayna etkisi gibi sağı solu ters gösterebiliyormuş üzerinde yazıyorsa onu da baz alabilirsin
Sağlıkla kucağına alırsın inş 🙏
Karından yaptı resm atsam anlar mısnz

Back