- 12 Temmuz 2009
- 9.108
- 28
- 38
-
- Konu Sahibi Yakamozzz33
canım mrh bende sizlerle aynı durumdayım benim daha fazla tsh 9 civarı sen ne durumdasın şuan
bide benim doktor çeyrek kulllan dedi sürece yaydı oda şimdi 1 haftada 8 e düştü endişeliyim sizce daha fazlamı kullanmalıyım şuan
8.haftam bitiyo 9a giriyom hangi haftaya kadar mutlaka 2 ye düşmeli
çok üzüldümmmmm
geçmiş olsun canım inşallah bu üzüntünü kısa zamanda atlatır sağlığına bir an önce kavuşup ilerlşeyen dönemde anneliği yaşarsın çokkkk üzüldüm canımm
Malesef canım öyle olmadı dün dayanamayıp doktora gittim tekrar ultrasonda bebeğin kalp atışının durdugunu öğrendim yani onu kaybettim kanama da o yüzdenmiş meğerse bana düşük riskin yüksek demişti diğer jineolog, demekki anlayamamış doktorumu değiştirdim ama artık yapacak bişey yok tabi geri getiremem onu, meleğim gitti artık bıraktı beni nasıl kötüyüm anlatamam hep o aklımda ...:gitme: senağlama :çok üzgünüm:
geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm
Allah yardımcın olsun
kızlar slm bende tiroid hastasıyım.2.5 senelik evliyim 2 tane düşük yaptım.artık hiç umudum kalmadı çk kötü morelim bozuk klio alıorum.ya bu tiroid hastaları hamile kalamıyormu arkadaşlar kafayı yicem yaa çk bunaldım artık en son muayaneye gittiğimdedeğerim 2 ye düşmüştü ama ilk gittiğimde 5 di.şaun düştü kızlar ama hala gebelik yokk neyapmalıyım ne olur bana morel verin troidm 4mm miş sizce büyük bişimi :çok üzgünüm:morelim yokkkkkk kendimi kötü hissediorum bnde bebişimi kucağıma almayı çk istiorum:çok üzgünüm:
Bugün tahlil sonuçlarımı aldım tsh değerim 4,9 çıktı senağlama (hipo troid başlangıcı var) normalde tsh yüksekliğinde gebe kalınamıyormuş ve sağlıklı bir hamilelik geçirmek için normali 3 ün altında olmasıymış ben şu an 6 haftalık hamileyim bi zararı olurmu acaba kızlar ilaç da kullanamam :çok üzgünüm: tsh nin yetişkinler için olması gereken en üst sınırı 4.2 benimki 4.9 başlangıç seviyesinde ama daha da yükselirmi acaba troid bezinin az çalışması bebekte zeka geriliğine işitme ve konuşma bozukluklarına yol açıyormuş :uhm: doktorum ilerde tsh değerine tekrar bakarız dedi bunun için herhangi bi ilaç vermedi lütfen acil cvp napıcam ben :çok üzgünüm: İnternette yaptığım araştırmalar sonucu öğrendimki tehlikeli bi durum ölü doğum düşük v.b bi sürü kötü sonuca mahal verebilirmiş ilaç tedavisi ile değer normale dönüyormuş peki benim doktor neden ilaç yazmadı öyleyse? Acaba doktor önemsemedi mi CADIARZU
cnm bence telaş yapma
benim bildiğim kadarıyla hamileyken bu test yapılmaz çünkü gebelikte bazı hormonlar ve değerler tavan yapar