K kilicserpil Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Kasım 2024 3 1 23 Çarşamba 16:45 Konu Sahibi kilicserpil #1 6 haftalık hamileyim her değerim normal düşük tehlikem bar kese var ama bebek yok by durumu daha önce yaşayan oldu mu.
6 haftalık hamileyim her değerim normal düşük tehlikem bar kese var ama bebek yok by durumu daha önce yaşayan oldu mu.
U Umaykilinc Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2021 225 80 22 Çarşamba 17:00 Konu Sahibi kilicserpil #2 kilicserpil .!.: 6 haftalık hamileyim her değerim normal düşük tehlikem bar kese var ama bebek yok by durumu daha önce yaşayan oldu mu. Genişletmek için tıkla... Kaç haftalık gebeyim bilmiyorum ama bi doktor kese var bebek yok diğeri kese de yok dedi 1399 daha değerim ama bilmiyorum
kilicserpil .!.: 6 haftalık hamileyim her değerim normal düşük tehlikem bar kese var ama bebek yok by durumu daha önce yaşayan oldu mu. Genişletmek için tıkla... Kaç haftalık gebeyim bilmiyorum ama bi doktor kese var bebek yok diğeri kese de yok dedi 1399 daha değerim ama bilmiyorum
K kilicserpil Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Kasım 2024 3 1 23 Çarşamba 17:09 Konu Sahibi kilicserpil #3 Umaykilinc .!.: Kaç haftalık gebeyim bilmiyorum ama bi doktor kese var bebek yok diğeri kese de yok dedi 1399 daha değerim ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bende değer yüksek her şey yolunda dedi ama bebek yok dedi bende ilk o değerle gittim 5 haftalık tı.
Umaykilinc .!.: Kaç haftalık gebeyim bilmiyorum ama bi doktor kese var bebek yok diğeri kese de yok dedi 1399 daha değerim ama bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bende değer yüksek her şey yolunda dedi ama bebek yok dedi bende ilk o değerle gittim 5 haftalık tı.
U Umaykilinc Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2021 225 80 22 Çarşamba 18:16 Konu Sahibi kilicserpil #4 kilicserpil .!.: Bende değer yüksek her şey yolunda dedi ama bebek yok dedi bende ilk o değerle gittim 5 haftalık tı. Genişletmek için tıkla... Bence gözükür bazen cihazdan cihaza da değişiyor kafanızı takmayın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
kilicserpil .!.: Bende değer yüksek her şey yolunda dedi ama bebek yok dedi bende ilk o değerle gittim 5 haftalık tı. Genişletmek için tıkla... Bence gözükür bazen cihazdan cihaza da değişiyor kafanızı takmayın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
K kilicserpil Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Kasım 2024 3 1 23 Çarşamba 19:20 Konu Sahibi kilicserpil #5 Umaykilinc .!.: Bence gözükür bazen cihazdan cihaza da değişiyor kafanızı takmayın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Umaykilinc .!.: Bence gözükür bazen cihazdan cihaza da değişiyor kafanızı takmayın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim