Hamilelikten önce yaptırmıştım ve bana hamile kalınca kullanmam gerektiğini söyledi hematoloji uzmanıPıhtılasma testi yaptırdınız mı yoksa önlem amaclı mı doktor iğne verdi. 8-9 haftaya kadar kalp atışı duyulabiliyor sabırla bekleyin inşallah duyarsınız
İnşaallah duyarım çok korkuyrm çünkü 9 ayn önce de bebeğimin kalbi durdu bir defa da düşük yaptım tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum lütfen dua edin benim içinben de 7+6da duymustum kalp atısını. kendinizi yormayın, dinlenin bol bol. inşallah güzel gider her sey
Benim de aynısı oldu.. doktor bide çok korkuttu beni. İnşallah gececek lütfen yatın dinlenin çok kalkmamaya çalışınMerhaba hanımlar ben 6 haftalık hamileyim kese etrafında kanama var ve kalp atışı duymadık dokuz ay önce de kese etrafında kanama vardı ve kalbi durduğu için kürtaj oldum. Hematolojiye gittim ve hamile kalıncakan sulandırıcı iğne kullanmam gerektiğini söyledi. Dün hastaneye gittim hem düşük önleyici hem de oksapar 4000 kullanmaya başladım. Kalp atışı duyar mıyım sizce çok korkuyorum bu şekilde yaşayan var mı sonrasında düzelen.kese de görünüyor ama kalbi atmazsa diye çok korkuyrm
Sizde ne oldu anlatabilir misiniz?Benim de aynısı oldu.. doktor bide çok korkuttu beni. İnşallah gececek lütfen yatın dinlenin çok kalkmamaya çalışın
Benim 5 haftalıkti muayeneye gittim. Transvajinal baktı kese çevresinde kanama var her 10 gebelikten biri düşüyor çok umutlu olma dedi. 7.haftadan önce de gelme kalp atışı duymayiz zaten dedi. İlaç verdi mümkün olduğu kadar yat dedi ağır kaldırma hoplama zıplama vs. İlaç verdi sizinki gibi mide bulantısı yaptı hatta yan etki olarak. İnşallah sizin de hayırlısıyla geçecek bugünler ayağınızı hafif kaldırıp yatın sadeceSizde ne oldu anlatabilir misiniz?
Bebeğiniz düştü mü?Benim 5 haftalıkti muayeneye gittim. Transvajinal baktı kese çevresinde kanama var her 10 gebelikten biri düşüyor çok umutlu olma dedi. 7.haftadan önce de gelme kalp atışı duymayiz zaten dedi. İlaç verdi mümkün olduğu kadar yat dedi ağır kaldırma hoplama zıplama vs. İlaç verdi sizinki gibi mide bulantısı yaptı hatta yan etki olarak. İnşallah sizin de hayırlısıyla geçecek bugünler ayağınızı hafif kaldırıp yatın sadece
İnşaallah bebeğe bişey olmadı gebeliğiniz sağlıklı geçtiBenim 5 haftalıkti muayeneye gittim. Transvajinal baktı kese çevresinde kanama var her 10 gebelikten biri düşüyor çok umutlu olma dedi. 7.haftadan önce de gelme kalp atışı duymayiz zaten dedi. İlaç verdi mümkün olduğu kadar yat dedi ağır kaldırma hoplama zıplama vs. İlaç verdi sizinki gibi mide bulantısı yaptı hatta yan etki olarak. İnşallah sizin de hayırlısıyla geçecek bugünler ayağınızı hafif kaldırıp yatın sadece
Çok çok sevindim inşaallah benimde bişey olmaz dua edin bana lütfenYok Allah korusun hamileyim hâlâ Allah'ım hepinizin korusun o süreç geçti çok şükür bir daha olmaz inşallah
İnşaallah ama gerçekten çok korkuyorum çünkü 9 ay önce kürtaj oldum kalp atışı durmuştu ben size siz bana dua edinMerhabalar bende 6+0 hamileyim. Bugün kontrolüm vardı. Kalp atışını duyduk ancak benimde maalesef kese etrafında kanamam var. Progestan başlamıştı geçen hafta kullanmaya devam edeceğim. Bana kanama için anormal bir şey söylemedi olabilir dedi ancak kırmızı renk aktif bir kanamaya dönerse mutlaka gelmemi istedi. Çünkü kahverengi akıntı tarzında ara ara lekenlenmelerim var. Kalp atışı içinde endişelenmeyin 8. Haftaya kadar normal dediler. İnşallah ikimizinde sorunsuz devam eder gebeliği
Merhaba kalp atışını vajinal mi baktılar karından mıMerhabalar bende 6+0 hamileyim. Bugün kontrolüm vardı. Kalp atışını duyduk ancak benimde maalesef kese etrafında kanamam var. Progestan başlamıştı geçen hafta kullanmaya devam edeceğim. Bana kanama için anormal bir şey söylemedi olabilir dedi ancak kırmızı renk aktif bir kanamaya dönerse mutlaka gelmemi istedi. Çünkü kahverengi akıntı tarzında ara ara lekenlenmelerim var. Kalp atışı içinde endişelenmeyin 8. Haftaya kadar normal dediler. İnşallah ikimizinde sorunsuz devam eder gebeliği
Ultrasonla duyduk. Vajenden istemedim. Kanamam vardı hafifMerhaba kalp atışını vajinal mi baktılar karından mı
Biz hala karından bebeği göremedik bile ya çok korkuyorum .1 mayısta 6+6 olacağım artık kalp atışı fa görürüm karından inşaallah dimiUltrasonla duyduk. Vajenden istemedim. Kanamam vardı hafif
Kanamanız geçti mi benim de oldu 6+0 daUltrasonla duyduk. Vajenden istemedim. Kanamam vardı hafif
Kanama alanınız kapanmış mı peki ultrasonda ?Ultrasonla duyduk. Vajenden istemedim. Kanamam vardı hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?