Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önceki hamileligin düsükle sonuclandıgı icin doktorun seni bu konuda bilgilendirir zaten. Agır isler yapma, ağır kaldırma, yüksek yerlere uzanma, hareketlerin biraz yavas olsun, stres yapma, kafana hicbisey takma. Aklıma gelenler bunlar simdilik. bende tüp bebekle hamile kaldım ama doktorum bana hic yasak getirmedi. Bebek saglıklıysa bisey olmaz saglıksız bebek yukarı falan uzandıgında perde astıgında düser dedi. ama büyüklerim hep uyardılar beni bende onları dinledim bence onlarında kendilerine göre tecrübeleri var ve dinlemek gerekiyo. Şuanda 15-16 haftalık hamileyim dr bana hafif hafif spora basla dedi ben zaten daha öncede 20-25-30 dk arası yavas yürüyüsler yapıyordum. Hamile platesine baslayabilirsin dedi. Senin icin daha erken sen dinlen yorma kendini. Beslenmeye gelince doktorum ilk gittigimde cok süt icme dedi günde 1 bardak yeterli dedi fazlası kilo aldırır ise yaramaz dedi. Onun harici her sabah peynir yiyeceksin dedi zaten cok severim. öglenleri ben yemekyimemiyordum bos gecme kesinlikle bir corba veya hafif sandvic olsun ye dedi. Ekmek ve gereksiz kalori dedigimiz seyleri yeme dedi. Zaten tatlıyla aram pek iyi degil. Sabahları recel ve fındık kreması yeme dedi nutelle falan onun yerine az bal ye dedi. Ceviz günde 2 tane yiyorum. Bol su iciyorum. Kabızlık olacaktır. Su ve posalı seyler tüketmelisin özellikle hamileligin ileriki zamanlarında artacaktır. bende öyle olmustu.Meyve hergün yiyeceksin dedi. Yani bu kadar simdilik ve verdigi ilacları düzenli kullanacaksın canım.
mer habalar bende subat 28de adet olmam gerekıyodu olmayınca kan tahlılı yaptırdım hamıleyım ama kahve lekelerım gelıyodu 3gun once cok adır grıbe yakalandım gece ateslendım ertesı aksam hastaneye dıttık ılac felen eve geldım kanamam geldı sımdı devam adıyo ama agrım yok parca felanda gelmedı korkudan doktora gıdemıyorum dusuyomu cvp verın nolur bu arada 3 ay once dusuk olmusdu sımdıde cok korkuyorum bıse oldu dıye
canım hayırlı olsun ve geçmiş olsun.stres yapma geçer inşallah bende de olmuştu.duam seninle Allahım nasip etsin inşallah
canım rengi çok önemli kahve mi kırmızı mı.karın yada bel agrın yoksa düşük olmuyor ama risk var demek.bende geçen ay düşük yaptım direk kanama oldu ve parça parça düştü.ağrımda çok fazlaydı.
suan bende 5 haftalık hamileyim kahve leke geliyor bnde çok korkuyorum progestan kullanıyorum 3 gündür.azaldı biraz.sende doktora git bence progestan önerebilir.inan bende wc ye gidemiyorum korkudan seni çok iyi anlıyorum.dualarım seninle inşallah sağlıklıca bebişimizi alırız kucagımıza.doktoru ihmal etme korkma.
tahlıl gunu fokık asıt vermısdı gunde bıdefa kullanıyordum grıp ıcın gıttıgımdeyse hagve geldıgını soylemısdım ordan geldıkden sorna kahverengı gecıp kana dondu progestan verdı 8 satde bıtane ıcıyorum nebıleyım genede cok korkuyorum dedıgın gıbı tuvalete gıtmeye korkar oldum ama ne belım agrıyo ne kasıklarım arada bı ufak bı sızı oluyo gecıyo ne zormus kadın olmak
evet canım ben de hamileyim sanırım 6 haftalık olmak üzere ama daha doktora gitmedim.içimi çok ferah tutmaya çalışıyorum.Allaha güveniyorum ona bıraktım.ve benim 3 yaşında ikizlerim var erkek.bu istemeden oldu ama olsun mutluyum.kız ya da erkek hiç önemli değil.sonuçta benim bebeğim ikisini de severim.bakalım Allah ömür verdiyse yaşarlar.bol bol yat e mi
inan bana bazen erkeklere çok imreniyorum ne kadar rahatlar..kadınların hiç sorunu bitmiyor devamlı bir sorun:44: inşallah sıkıntılarımız geçer rahata kavusuruz bian önce bebeklerimizle tabi...
stres tetikliyor rahat olmak lazım çok zor biliyorum ama..ALLAHIM yardımcımız olsun inşallah hepimizin.herseyde bir hayır vardır.
evet canım ben de hamileyim sanırım 6 haftalık olmak üzere ama daha doktora gitmedim.içimi çok ferah tutmaya çalışıyorum.Allaha güveniyorum ona bıraktım.ve benim 3 yaşında ikizlerim var erkek.bu istemeden oldu ama olsun mutluyum.kız ya da erkek hiç önemli değil.sonuçta benim bebeğim ikisini de severim.bakalım Allah ömür verdiyse yaşarlar.bol bol yat e mi
ayy çok duygulandırdın beni yaa.güçlü olacaz tabi anneyiz biz.hem bebek kadar güzel bir şey var mı bakarız tabi.benim için biraz daha zor olacak ama düşünsene yıllarca bebek arayan insanlar var.mutlu olun kızlar hadi büyüsün göbeklersenin bu kadar güçlü olman beni de güçlendirdi.. Ben de 8 haftalık hamileyim bizimki de kaza üstelik bir de norlevo içmiştim ona rağmen hamile kaldım. 2.5 yaşında bir oğlum var ikisi nasıl büyür diye korkularım var ama sendeki gücü görünce utandım kendimden.. hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alman dileğyle..