• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık hamileler buraya......

canım bende 5 hafta 5 günlük hamileyim..4 hafta 2 günlükken öğrendim hamile olduğumu..ve öğrenmeden önce adet sancısı gibi başladı.hala devam ediyor.bazen uykudan uyandırıyor kasık ağrısı.doktor normal dedi..bende korkuyordum önce..normalmiş canım..

kizlarrr bende 5 +4 gunluk hamileyim ,ABD yasiyorum ,8 haftalikken ilk randevum ,telaslandim cok gec degilmi ,ne yapmam lazim benimm yaaa :(

ne bileyim ilk hamileleik biraz heyecan yaptim heralde ,canim seninkisi kac haftalik , hamileleik boyunca burdan birlikte ilerleyelim mi..

SLM KIZLAR..BENDE 6nafta 6 günlük hamileyim.6 haftalıkken gittim kalp atısını duyduk.çok mutluyum.boyuu 6.6mm sizinki nasıl birlikte ilerleyelım...

kizlarrr bende 5 +4 gunluk hamileyim ,ABD yasiyorum ,8 haftalikken ilk randevum ,telaslandim cok gec degilmi ,ne yapmam lazim benimm yaaa :(

sıkıntı yapma arkadaşım.sazı bebeklerde kalp atısı 8. haftada duyuluyor o yüzden doktorn endişelenme diye demiştir.inşallah hayırlısıyla alırız kucaklarımıza...

bende hamileyim kızlar 4 haftalık daha.6 aydır istiyorduk.dün test yaptım pozitif çıktı.havalara uçtum.bugünde kan tahlili yaptırıyorum.darısı tüm isteyenlere.

kızlar merhaba,hamiş kalanları tebrik ediyorum,uzun süredir girmiyodum psikolojim bozulmuştu
fakat bu ay çok garip şeyler yaşadım ve paylaşıp bilgi almak istedim.4 mayısta regli oldum 10 mayısta
o uzayan akıntım geldi 2 gün sürdü ve eşimle birlikte olduk,yıllardır regli olmadan bir hadta önce göğüslerim ağrır ve hassaslaşırdı fakat bu ay regli olmadan önce yine ağrıdı sonra regli oldum bi kaç düzeldi eşimle birlikte olduktan sonra tekrar ağrımaya başladı ve deli gibi ağrıyolar,dokunamıyorum bile
7 aydır korunmasız birlikte oluyoruz,aklıma takıldı acaba dedim,her ay 13.yada 14.günler yumurtlama dönemini bilirdim kasıklarım ağrırdı bu ay erken yumurtladım sanırım o ağrılarda yok,test yapsam çıkarmı,yada hamile kaldığı ay böyle göğüs ağrısı çeken varmı?

hamile arkadaşları tebrik ediyorum.Kalmak isteyenlerede Rabbim en kısa zamanda ansip etsin. inş.bende 6+5 günlük hamileyim.5+5 iken kesemizi gördük ilaçlarıma başladım 7+1 olunca kalp atışları için dr. gidicez.Düne kadar iyyiydim dün birden bi ağrı giriyodu nefesimi kesiyodu anlık ama.Korkmuştum bugün iyiyim ama.Hepimize böyle oldu galiba.BU normal bence. gülay177 cnm yumurtlama dönemi değişebiiyo.Benim göğüslerim çok ağrıdı mesela halada fazla elleyemiyorum.ınş. vardır cnm.Allaha emanet olun..Rahat bi hamilelik geçirmeniz dileğiyle.

allh hepınızın bebegını kucagınıza saglıklı bır sekılde almanızı nasp etsın darısı bıze olsun ınşşşşşşşşşşş duanızı eksık etmeyın kızlar

hamile arkadaşları tebrik ediyorum.Kalmak isteyenlerede Rabbim en kısa zamanda ansip etsin. inş.bende 6+5 günlük hamileyim.5+5 iken kesemizi gördük ilaçlarıma başladım 7+1 olunca kalp atışları için dr. gidicez.Düne kadar iyyiydim dün birden bi ağrı giriyodu nefesimi kesiyodu anlık ama.Korkmuştum bugün iyiyim ama.Hepimize böyle oldu galiba.BU normal bence. gülay177 cnm yumurtlama dönemi değişebiiyo.Benim göğüslerim çok ağrıdı mesela halada fazla elleyemiyorum.İnş. vardır cnm.Allaha emanet olun..Rahat bi hamilelik geçirmeniz dileğiyle.

Canım Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin,inşallah benimde bi bebeğim vardır
bu göğüslerin aşırı hassas ve ağrılı olması hem korkutuyor hemde ilk kez böyle bi şey yaşadığım için belki bebiş vardır diye sevindiriyor,ay sonu belli olacak ama ben az önce bi test yaptım çok kalın bi tek çizgi,zaten hamişsemde çıkmaz çünkü çok erken.Dua edin nolur kızlar Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

ne bileyim ilk hamileleik biraz heyecan yaptim heralde ,canim seninkisi kac haftalik , hamileleik boyunca burdan birlikte ilerleyelim mi..

evet burdan birlikte ilerleyelim... ben henüz doktora gitmedim ama 1 ay 2 haftalık yani 6 haftalık falan cumartesi doktora gidicem bakalımm opuyorumnanaktan

slm ben de 6+1 im.5 haftalıkken giitim doktora haftaya yine gitcem kese olusumu baslamiş ve 7mm civarındaymiş bebişimzemuszemus haftaya gidişimde kalp atişlarını duyar mıyımbilmiyorumkismile

kızlar merhaba bende 6+4 hamileyim inşallah ocak annesi olacağız bununla ilgili topik var dağılmasak da böyle oradan paylaşım yapsak ne dersiniz sizlerde listemize dahil olursunuz hem biz şimdiden baya paylaşımda bulunduk hem... tabiki karar sizin hepinize güzel hamilelik dönemi diliyorum inşallah kucaklarımızada alacağız yavrularımızı a.s.
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/362931-2011-ocak-anneleri-paylasim-alani.html

kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza 6 haftalık hamileyim:)haftaya kalp atışını dinlemeye gidicez içim içime sığmıo offff:)

kizlar benden 2 gundur kahverengi lekeler geliyor,bu ne oluyo simdi ,henuz doktorum yok ilk randovum 3 haziran , napicami sasirdim ,ne olur bi akil verin

kızlar merhaba
ben bugün doktora gittim ve 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim..:)
ayrıca 2 kese görünüyor. İnanılmaz şaşkın ve mutluyum..
Sadece uterusum 2 parçadan oluşuyormuş yani rahim iki parçaymış..doktor sıkıntı yapmamamı sadece dikkatli olmamı söyledi..düşük riski ya da erken doğum olabilir dedi..
böyle bir durum yaşayanınız var mı?İnanılmaz stres oldum..

Back
X