Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlarrr bende 5 +4 gunluk hamileyim ,ABD yasiyorum ,8 haftalikken ilk randevum ,telaslandim cok gec degilmi ,ne yapmam lazim benimm yaaa![]()
kizlarrr bende 5 +4 gunluk hamileyim ,ABD yasiyorum ,8 haftalikken ilk randevum ,telaslandim cok gec degilmi ,ne yapmam lazim benimm yaaa![]()
hamile arkadaşları tebrik ediyorum.Kalmak isteyenlerede Rabbim en kısa zamanda ansip etsin. inş.bende 6+5 günlük hamileyim.5+5 iken kesemizi gördük ilaçlarıma başladım 7+1 olunca kalp atışları için dr. gidicez.Düne kadar iyyiydim dün birden bi ağrı giriyodu nefesimi kesiyodu anlık ama.Korkmuştum bugün iyiyim ama.Hepimize böyle oldu galiba.BU normal bence. gülay177 cnm yumurtlama dönemi değişebiiyo.Benim göğüslerim çok ağrıdı mesela halada fazla elleyemiyorum.İnş. vardır cnm.Allaha emanet olun..Rahat bi hamilelik geçirmeniz dileğiyle.
ne bileyim ilk hamileleik biraz heyecan yaptim heralde ,canim seninkisi kac haftalik , hamileleik boyunca burdan birlikte ilerleyelim mi..