Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilaç vermedi, belki farklı yöntemler vardır diye sormak istedim. c vitamini ve bol sıvı tüketiyorum. Bebek için endişeleniyorum sadecedoktora gidin. beneğe zarar vermeyecek güvenli ilaçlar verilir. gebelikte enfeksiyon çok istenen bir durum değil. ama tabi çok ciddi değilse bol c vitamini alıp, sıvı yükedip dinlenebilirsiniz
Korkma ben 7 haftalık hamileyken hayatımda hiç olmadığım kadar kötü grip oldum gece uykudan uyanıp aglıyodum acıdan hiç bişey olmadı çok şükür canını sıkma dinlen bol bol hergün ılık duş al kendini sıcak tut kelle paça iç bol sarımsaklı limonlu sabah akşam ıhlamur demle atlatırsın çabucakEvet ilaç vermedi, belki farklı yöntemler vardır diye sormak istedim. c vitamini ve bol sıvı tüketiyorum. Bebek için endişeleniyorum sadece
Aynısı olmus bi sağa bi sola dönüyorum ağrıdan. IHlamur ilk dönemler için tehlikeli denmişti . Bi duş alayım yatayım yekrar belki iyi gelir. İnşallah çok uzun sürmezKorkma ben 7 haftalık hamileyken hayatımda hiç olmadığım kadar kötü grip oldum gece uykudan uyanıp aglıyodum acıdan hiç bişey olmadı çok şükür canını sıkma dinlen bol bol hergün ılık duş al kendini sıcak tut kelle paça iç bol sarımsaklı limonlu sabah akşam ıhlamur demle atlatırsın çabucak
İhlamurun bi zararı yok bu dönemde yeşil çay adaçayı falan tehlikeli ihlamuru gebelikte güvenle içebilirsin sıkıntı olmaz sinüsleri boşaltıyo iyi geliyo duş al gir yorganın altına saçlarını tam kurut güzelce terle sonra bidaha duş al terle birlikte atacaksın hastalığıAynısı olmus bi sağa bi sola dönüyorum ağrıdan. IHlamur ilk dönemler için tehlikeli denmişti . Bi duş alayım yatayım yekrar belki iyi gelir. İnşallah çok uzun sürmez
sakın kafanıza göre bitki çayı vs içmeyin de meyve sebzelerden devam mecbur bebeğe zarar verecek kadar bir enfeksiyon olsaydı göz ardı edilmezdi emin olun ilaç verilirdi. içiniz rahat olsun.Evet ilaç vermedi, belki farklı yöntemler vardır diye sormak istedim. c vitamini ve bol sıvı tüketiyorum. Bebek için endişeleniyorum sadece
Sf serum içerisinde b ve c vit taktirabilirsiniz acilde.Biraz rahatlarsınEvet ilaç vermedi, belki farklı yöntemler vardır diye sormak istedim. c vitamini ve bol sıvı tüketiyorum. Bebek için endişeleniyorum sadece
Sıcak su torbası zararı olur mu acaba kasık bölgesine.Aynı şeyi yaşadım 5 -6 haftada kendi kendime geçirdim, sıcak su torbası bol su, bol pekmez ve c vitamini
Kasık bölgesine yaklaştırmayın. Ben sırt ağrılarım için sırtımda kıllandım sadeceSıcak su torbası zararı olur mu acaba kasık bölgesine.