Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar yolu enfeksiyonunuz var mı
Yok normal çıktı hepsi testteİdrar yolu enfeksiyonunuz var mı
bir virüsün varlığını gösteriyor ama virüs hakkında bilgim yok. herpes virüsünün bir türüyöüş sanırım emin de değilim çok. doktorunuzla
Hamilelikte ne gibi tehlikeleri vardır acaba biliyor musunuzSanırım enfeksiyon var sizde
Eğer basit bir idrar yolu enfeksiyonu ise toz tek kullanımlık bişi veriyor.Hamilelikte ne gibi tehlikeleri vardır acaba biliyor musunuz
İdrar yolunda bir sıkıntı yok gözüküyor amaEğer basit bir idrar yolu enfeksiyonu ise toz tek kullanımlık bişi veriyor.
İdrar yolu enfeksiyonun bildiğim kadarıyla ciddi bir tehlikesi yok ama siz doktora sorsanız daha iyi bilgi edinirsiniz. Benim ki varsayımHamilelikte ne gibi tehlikeleri vardır acaba biliyor musunuz
Pozitif olunca bağışıklık gelişmiş mi oluyorHayır bu, CMV virüsüne karşı bağışıklık geliştirdiğinizi gösterir. Hastalığı atlatmissiniz. Benim de böyle, ve doktor; çok iyi bağışıklık gelişmiş dedi.
Tamam teşekkür ederimİdrar yolu enfeksiyonun bildiğim kadarıyla ciddi bir tehlikesi yok ama siz doktora sorsanız daha iyi bilgi edinirsiniz. Benim ki varsayım
Evet, zaten değerin başında Anti yazıyor. Antikoru var vücutta yaniPozitif olunca bağışıklık gelişmiş mi oluyor![]()
Tamamİdrar yolu enfeksiyonun bildiğim kadarıyla ciddi bir tehlikesi yok ama siz doktora sorsanız daha iyi bilgi edinirsiniz. Benim ki varsayım
Teşekkürler bilgilendirme için içim rahatladıHayır bu, CMV virüsüne karşı bağışıklık geliştirdiğinizi gösterir. Hastalığı atlatmissiniz. Benim de böyle, ve doktor; çok iyi bağışıklık gelişmiş dedi.
Teşekkür ederim bilgilendirme içinDaha önce cmv geçirmişsiniz şu an aktif geçirmiyorsunuz demek.