• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık gebeyim bu tam olarak ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz?

Glgg

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
16
1000021929.jpg

bir virüsün varlığını gösteriyor ama virüs hakkında bilgim yok. herpes virüsünün bir türüyöüş sanırım emin de değilim çok. doktorunuzla görüsün

Sanırım enfeksiyon var sizde

Teşekkür ederim merak ettim doktora gideceğim ondan önce biraz bilgi almak istedim

Hayır bu, CMV virüsüne karşı bağışıklık geliştirdiğinizi gösterir. Hastalığı atlatmissiniz. Benim de böyle, ve doktor; çok iyi bağışıklık gelişmiş dedi.

Hamilelikte ne gibi tehlikeleri vardır acaba biliyor musunuz
İdrar yolu enfeksiyonun bildiğim kadarıyla ciddi bir tehlikesi yok ama siz doktora sorsanız daha iyi bilgi edinirsiniz. Benim ki varsayım

Bak benim de böyle.

Eklentiler

• Screenshot_2024-06-03-21-12-20-844_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2024-06-03-21-12-20-844_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 25
Daha önce cmv geçirmişsiniz şu an aktif geçirmiyorsunuz demek.

Hayır bu, CMV virüsüne karşı bağışıklık geliştirdiğinizi gösterir. Hastalığı atlatmissiniz. Benim de böyle, ve doktor; çok iyi bağışıklık gelişmiş dedi.
Pozitif olunca bağışıklık gelişmiş mi oluyor 🥴

İdrar yolu enfeksiyonun bildiğim kadarıyla ciddi bir tehlikesi yok ama siz doktora sorsanız daha iyi bilgi edinirsiniz. Benim ki varsayım
Tamam
Teşekkürler bilgilendirme için içim rahatladı

Back