Ben tek görüyorum kuzu 5+1 de bende keseyi gördüm bebiş yoktu henüz daha erken olduğu için midir sen bebişi kaçta gördün :)Kese burada..
Ben bebişi 6.Haftada gördüm ama bu kesede iki bebek oluşumu var gibiBen tek görüyorum kuzu 5+1 de bende keseyi gördüm bebiş yoktu henüz daha erken olduğu için midir sen bebişi kaçta gördün :)
İnşallah kalbinden geçen olur canım benim benimde pazartesi randevum var tam 6+2 de gidicem inşallah bende görürümBen bebişi 6.Haftada gördüm ama bu kesede iki bebek oluşumu var gibi
İnşallah canım hep ikiz olsun istiyordumİnşallah kalbinden geçen olur canım benim benimde pazartesi randevum var tam 6+2 de gidicem inşallah bende görürümkalp atişini duydun mu :)
İnşallah canım benimİnşallah canım hep ikiz olsun istiyordumkalp atışını duyduk evet şükürler olsun umarım sen de duyarsın
İnşallah inşallah önce sağlık sonra de ikiz olmasını çok isterimİnşallah canım beniminşallah ikizin olur
Artık onu birdahaki kontrolünde inşallah öğrenirsin :)İnşallah inşallah önce sağlık sonra de ikiz olmasını çok isterim
Önümüzdeki çarşamba kontrolüm mutlaka soracağımArtık onu birdahaki kontrolünde inşallah öğrenirsin :)
Benimde perşembeymiş pazartsi yazmişim :) bana da haber verÖnümüzdeki çarşamba kontrolüm mutlaka soracağım
Allah gönlüne göre verir inşallah ama bence Yolk kese ve bebek gibiBen bebişi 6.Haftada gördüm ama bu kesede iki bebek oluşumu var gibi
Öyle mi diyorsunuzAllah gönlüne göre verir inşallah ama bence Yolk kese ve bebek gibi
Tamam vereceğim mutlakaBenimde perşembeymiş pazartsi yazmişim :) bana da haber ver
merhaba bugün doktor kontrolüm vardı tek kese tek bebek crl 8+1 ölçüldü her şey tek bebek olarak gayet sağlıklı ilerliyorBenimde perşembeymiş pazartsi yazmişim :) bana da haber ver
Perşembe günü kuzumerhaba bugün doktor kontrolüm vardı tek kese tek bebek crl 8+1 ölçüldü her şey tek bebek olarak gayet sağlıklı ilerliyorsen gidebildin mi kontrole kalp atışını duymuşsundur umarım
Duyarsın içini ferah tut ben 6+1 de duydum yavaş belli belirsizdi ama duyduk yani hadi bakalım perşembeyi bekleyelimPerşembe günü kuzubende o zamanlar 6+3 falan olucam sanırım son adet tarihime göre hesaplarsam sanırım erken belki duyarım belki duymam ama haber veririm
Ayy inşallah kuzum mutlaka. Haber vereceğim benim 5+1de kese 12.5 mmdi normal mi senceDuyarsın içini ferah tut ben 6+1 de duydum yavaş belli belirsizdi ama duyduk yani hadi bakalım perşembeyi bekleyelim