6 haftalık gebelikte kese 22.5 mm normal mi ?

Chen1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
99
29
28
Merhaba 6+1 ken kese boyutu 22.5 mm olarak ölçülmüş 6 haftaya göre bu normal mi ? Bana biraz büyük gibi geldi? İkiz olma ihtimali var mıdır ?

sanki iki tane bebek var gibi yoksa çok istediğim için mi öyle görüyorum

Eklentiler

• IMG_8430.jpeg
    140,5 KB · Görüntüleme: 62
Ben bebişi 6.Haftada gördüm ama bu kesede iki bebek oluşumu var gibi
İnşallah kalbinden geçen olur canım benim benimde pazartesi randevum var tam 6+2 de gidicem inşallah bende görürüm kalp atişini duydun mu :)

İnşallah kalbinden geçen olur canım benim benimde pazartesi randevum var tam 6+2 de gidicem inşallah bende görürüm kalp atişini duydun mu :)
İnşallah canım hep ikiz olsun istiyordum kalp atışını duyduk evet şükürler olsun umarım sen de duyarsın

merhaba bugün doktor kontrolüm vardı tek kese tek bebek crl 8+1 ölçüldü her şey tek bebek olarak gayet sağlıklı ilerliyor sen gidebildin mi kontrole kalp atışını duymuşsundur umarım
Perşembe günü kuzu bende o zamanlar 6+3 falan olucam sanırım son adet tarihime göre hesaplarsam sanırım erken belki duyarım belki duymam ama haber veririm

Duyarsın içini ferah tut ben 6+1 de duydum yavaş belli belirsizdi ama duyduk yani hadi bakalım perşembeyi bekleyelim
Ayy inşallah kuzum mutlaka. Haber vereceğim benim 5+1de kese 12.5 mmdi normal mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…