• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık gebelikte kalp atışları

Benimde içimden hiç aldırmak gelmiyor bana bi zararı olana kadar doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama :KK43:
Hemen öyle zarar vermez sana kalp atışı yoksa bile (inşAllah vardır ) Allah korusun kusma felan olursa acil doktora gidersiniz bence biraz daha bekleyip başka doktora gidin.

Bende 6. Haftada keseyi gördüm yeni. O da ölçemedi bile çok küçük dedi o yuzden ben daha 7 haftalıkken yeni bebeği görcem yani 6+5 te kalp atışını duyamaman çok normal canm. Zaman geçmiş üstünden Umarım duymuşsundur

Bende 6. Haftada keseyi gördüm yeni. O da ölçemedi bile çok küçük dedi o yuzden ben daha 7 haftalıkken yeni bebeği görcem yani 6+5 te kalp atışını duyamaman çok normal canm. Zaman geçmiş üstünden Umarım duymuşsundur
Duyamadık kalp atışını aradan 3 hafta geçmesine rağmen boyutunda hiç büyüme olmadı ve düştü :( aslında yolk sak büyük demişlerdi ilk başta ama insan internetten bile araştırmaya korkuyor. Yolk kesesi büyüklüğünde bebek zaten tutunamıyormuş, kürtajdan sonra öğrendim bunu da ama iyi ki bekledim diyorum en azından içim rahat 🤷🏻‍♀️

Duyamadık kalp atışını aradan 3 hafta geçmesine rağmen boyutunda hiç büyüme olmadı ve düştü :KK43: aslında yolk sak büyük demişlerdi ilk başta ama insan internetten bile araştırmaya korkuyor. Yolk kesesi büyüklüğünde bebek zaten tutunamıyormuş, kürtajdan sonra öğrendim bunu da ama iyi ki bekledim diyorum en azından içim rahat 🤷🏻‍♀️
Üzüldüm canm senin adına. Insallah bidaha kalırsın sabrer dua et bol bol. Demekki kalabiliyorsun buda bişeydir.

Merhaba, 6 Hafta 5 günlük hamileyim Ve hâlâ bebeğimin kalp atışları duyulmadı. İnternette bir sürü hamile anneden örnekler okudum ve 8 - 9 hatta 12. Haftada bile kalp atışı yeni duyulan bebekler var. Bebeğin gelişimi normal 16 mm kese, yolk sak 7 mm. Herşey günü gününe uygun ve gelişimi devam ediyor. Fakat doktorum kalp atışını duymadığı için kürtaj yapmamız gerek dedi. Ben ise kendi kendine düşene kadar bekleme taraftarıyım; şayetki kalbi atmazsa. Bebeğinin kalbi 6 haftadan sonra atan anneler var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
Daha iyi bir doktora git

Back