Merhaba, 6 Hafta 5 günlük hamileyim Ve hâlâ bebeğimin kalp atışları duyulmadı. İnternette bir sürü hamile anneden örnekler okudum ve 8 - 9 hatta 12. Haftada bile kalp atışı yeni duyulan bebekler var. Bebeğin gelişimi normal 16 mm kese, yolk sak 7 mm. Herşey günü gününe uygun ve gelişimi devam ediyor. Fakat doktorum kalp atışını duymadığı için kürtaj yapmamız gerek dedi. Ben ise kendi kendine düşene kadar bekleme taraftarıyım; şayetki kalbi atmazsa. Bebeğinin kalbi 6 haftadan sonra atan anneler var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 haftalık gebelikte kalp atışları
- Konu Sahibi Cmrdmr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #kalpatışı#6haftalıkgebelik hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 27
Ben 6 haftada duydum ama panik yapma canım 9 haftaya kadar yolu varMerhaba, 6 Hafta 5 günlük hamileyim Ve hâlâ bebeğimin kalp atışları duyulmadı. İnternette bir sürü hamile anneden örnekler okudum ve 8 - 9 hatta 12. Haftada bile kalp atışı yeni duyulan bebekler var. Bebeğin gelişimi normal 16 mm kese, yolk sak 7 mm. Herşey günü gününe uygun ve gelişimi devam ediyor. Fakat doktorum kalp atışını duymadığı için kürtaj yapmamız gerek dedi. Ben ise kendi kendine düşene kadar bekleme taraftarıyım; şayetki kalbi atmazsa. Bebeğinin kalbi 6 haftadan sonra atan anneler var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
Çok teşekkür ederim cevabınız için, bir nebze rahatlattınız içimi Allah razı olsun :)Ben 6 haftalıkken keseyi görmüştüm 2 hafta sonra da kalp atışı için gitmiştim
Çok teşekkür ederim cevabınız için :)Çoğu doktor 8. Haftadan önce çağırmıyor anneler kalbi duyamayınca panikliyor diye. Ben bile sırf merak ve endişeden 6. Haftada vajinal duymuştum o da mini minnacık bir ses
Çok teşekkür ederim cevabınız için :)Çoğu doktor 8. Haftadan önce çağırmıyor anneler kalbi duyamayınca panikliyor diye. Ben bile sırf merak ve endişeden 6. Haftada vajinal duymuştum o da mini minnacık bir ses
- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 208
- 36
Var canim.Sanirim 7 ya da 8.Haftaydı duydum.Oncesinde kese var bebek yok diolardiMerhaba, 6 Hafta 5 günlük hamileyim Ve hâlâ bebeğimin kalp atışları duyulmadı. İnternette bir sürü hamile anneden örnekler okudum ve 8 - 9 hatta 12. Haftada bile kalp atışı yeni duyulan bebekler var. Bebeğin gelişimi normal 16 mm kese, yolk sak 7 mm. Herşey günü gününe uygun ve gelişimi devam ediyor. Fakat doktorum kalp atışını duymadığı için kürtaj yapmamız gerek dedi. Ben ise kendi kendine düşene kadar bekleme taraftarıyım; şayetki kalbi atmazsa. Bebeğinin kalbi 6 haftadan sonra atan anneler var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 63
- 39
6+5 de duyamadık. Hiç de kürtajdan bahsetmedi doktor. Kese bebek normal dedi. 2 hafta sonra kalp atışı var mı diye bakacağız dedi. Önce ki kayıplarımdan dolayı umutsuz olan bendim. Umudunuz vardı dedim doktora tabiki var dedi. 8+5 de duyduk bin şükür. 6 haftalık gebelik için hele de herşey normal ise kürtaj telafuzu erken gibi.Merhaba, 6 Hafta 5 günlük hamileyim Ve hâlâ bebeğimin kalp atışları duyulmadı. İnternette bir sürü hamile anneden örnekler okudum ve 8 - 9 hatta 12. Haftada bile kalp atışı yeni duyulan bebekler var. Bebeğin gelişimi normal 16 mm kese, yolk sak 7 mm. Herşey günü gününe uygun ve gelişimi devam ediyor. Fakat doktorum kalp atışını duymadığı için kürtaj yapmamız gerek dedi. Ben ise kendi kendine düşene kadar bekleme taraftarıyım; şayetki kalbi atmazsa. Bebeğinin kalbi 6 haftadan sonra atan anneler var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
Salak mı o doktor ya. Ne demek duyulmadı kürtaj. Gitme ona birdaha. Başka doktora gitMerhaba, 6 Hafta 5 günlük hamileyim Ve hâlâ bebeğimin kalp atışları duyulmadı. İnternette bir sürü hamile anneden örnekler okudum ve 8 - 9 hatta 12. Haftada bile kalp atışı yeni duyulan bebekler var. Bebeğin gelişimi normal 16 mm kese, yolk sak 7 mm. Herşey günü gününe uygun ve gelişimi devam ediyor. Fakat doktorum kalp atışını duymadığı için kürtaj yapmamız gerek dedi. Ben ise kendi kendine düşene kadar bekleme taraftarıyım; şayetki kalbi atmazsa. Bebeğinin kalbi 6 haftadan sonra atan anneler var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.629
- 108
8 haftada duydum ben aldırma bekle o zaman dolsun Bi belki atar kalbi gelişimi de iyiymiş hemen karar verme bence erken dahaMerhaba, 6 Hafta 5 günlük hamileyim Ve hâlâ bebeğimin kalp atışları duyulmadı. İnternette bir sürü hamile anneden örnekler okudum ve 8 - 9 hatta 12. Haftada bile kalp atışı yeni duyulan bebekler var. Bebeğin gelişimi normal 16 mm kese, yolk sak 7 mm. Herşey günü gününe uygun ve gelişimi devam ediyor. Fakat doktorum kalp atışını duymadığı için kürtaj yapmamız gerek dedi. Ben ise kendi kendine düşene kadar bekleme taraftarıyım; şayetki kalbi atmazsa. Bebeğinin kalbi 6 haftadan sonra atan anneler var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
- 2 Kasım 2016
- 5.614
- 7.648
- 198
Bebeğin büyüklüğü ne kadar kac mm canım?Merhaba, 6 Hafta 5 günlük hamileyim Ve hâlâ bebeğimin kalp atışları duyulmadı. İnternette bir sürü hamile anneden örnekler okudum ve 8 - 9 hatta 12. Haftada bile kalp atışı yeni duyulan bebekler var. Bebeğin gelişimi normal 16 mm kese, yolk sak 7 mm. Herşey günü gününe uygun ve gelişimi devam ediyor. Fakat doktorum kalp atışını duymadığı için kürtaj yapmamız gerek dedi. Ben ise kendi kendine düşene kadar bekleme taraftarıyım; şayetki kalbi atmazsa. Bebeğinin kalbi 6 haftadan sonra atan anneler var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
1 2 hafta bekleyin derim. Niye hemen kürtaj demiş ki doktor 8.haftaya kadar duyulabilir. Belki kalp atışı vardır ama güçlü değildirMerhaba, 6 Hafta 5 günlük hamileyim Ve hâlâ bebeğimin kalp atışları duyulmadı. İnternette bir sürü hamile anneden örnekler okudum ve 8 - 9 hatta 12. Haftada bile kalp atışı yeni duyulan bebekler var. Bebeğin gelişimi normal 16 mm kese, yolk sak 7 mm. Herşey günü gününe uygun ve gelişimi devam ediyor. Fakat doktorum kalp atışını duymadığı için kürtaj yapmamız gerek dedi. Ben ise kendi kendine düşene kadar bekleme taraftarıyım; şayetki kalbi atmazsa. Bebeğinin kalbi 6 haftadan sonra atan anneler var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
2.12 mm canımBebeğin büyüklüğü ne kadar kac mm canım?
Benimde içimden hiç aldırmak gelmiyor bana bi zararı olana kadar doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama1 2 hafta bekleyin derim. Niye hemen kürtaj demiş ki doktor 8.haftaya kadar duyulabilir. Belki kalp atışı vardır ama güçlü değildir
Çok teşekkür ederim içimi rahatlatıyor böyle cevaplar sağolun8 haftada duydum ben aldırma bekle o zaman dolsun Bi belki atar kalbi gelişimi de iyiymiş hemen karar verme bence erken daha
- 2 Kasım 2016
- 5.614
- 7.648
- 198
Canım bebek 2mm ise kalp atışı olmayabilir ki o kadar normal ki...kendini üzme sakın...ben bu nedenle iki kayıp yaşadım çok araştırmıştık zamanında...2.12 mm canım
bir hafta sonra tekrar ultrasona git, inşallah güzel haberler alırsın kalp atışını görürsün
Çok teşekkür ederim inşallahCanım bebek 2mm ise kalp atışı olmayabilir ki o kadar normal ki...kendini üzme sakın...ben bu nedenle iki kayıp yaşadım çok araştırmıştık zamanında...
bir hafta sonra tekrar ultrasona git, inşallah güzel haberler alırsın kalp atışını görürsün