- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
- Konu Sahibi Kucukbeyinannesii
-
6.hftada kalbi minik bi kelebk gbi goreblyosnz orda atyomus kndi kndine ..7.haftada 1 cm den yine kucuk oluyoms ama kese icnde ufak da olsa bisey gorunuyo sanrm.El ayak daha gelişmiyor zaten ama hani kese içinde ufak da olsa birşey görebilir miyim diye merak etmistim
Sen kontrole ne zaman gideceksinAyniyiz canım çok çok yakın
Canım benim 2. Kontrolüm olucak 15 aralık salı günü gidicemSen kontrole ne zaman gideceksin
Canım vajinal muayne ile mi kalp atışı bakilicak nasıl bakılıyor ki6.hftada kalbi minik bi kelebk gbi goreblyosnz orda atyomus kndi kndine ..7.haftada 1 cm den yine kucuk oluyoms ama kese icnde ufak da olsa bisey gorunuyo sanrm.
Benimde ilk kontrol 30 kasım doktor kese sağda oluşacak büyük ihtimal dedi 12 Aralıkta da benim kontrolümCanım benim 2. Kontrolüm olucak 15 aralık salı günü gidicem
ilk kontorlüm de 30 kasımdı
Çok yakınız canım kalp atışı için gideceğiz biz size böyle birşey dedi mi doktorBenimde ilk kontrol 30 kasım doktor kese sağda oluşacak büyük ihtimal dedi 12 Aralıkta da benim kontrolüm
Canım benim doktorum pazartes gittiğimde 1 hafta 10 güne kese oluşur ondan 1 hafta sonra kalbi net duyarım dedi bende ilk kese için gidiyorumÇok yakınız canım kalp atışı için gideceğiz biz size böyle birşey dedi mi doktor
Evet vajinal diye biliyorumCanım vajinal muayne ile mi kalp atışı bakilicak nasıl bakılıyor ki
Anladım canım bende direk kese vardı o yuzden ssanırım doktor duyabileceğini düşündüCanım benim doktorum pazartes gittiğimde 1 hafta 10 güne kese oluşur ondan 1 hafta sonra kalbi net duyarım dedi bende ilk kese için gidiyorum
Ya siz daha önce deneyiminiz varmıEvet vajinal diye biliyorum
Aynen kuzum büyük ihtimalAnladım canım bende direk kese vardı o yuzden ssanırım doktor duyabileceğini düşündü
Tabii kesinin içinde bebek görünüyor. Kalbinin attığını da görürsünüz. Yanıp sönüyor gibi net görünüyor. Ama tabii fasulye tanesi gibi görünüyorkızlar merhaba ilk kontrolüm 30 kasimda oldu tam 1 aylıktı ve keseyi görduk. Doktor tekrar aralik 15 te ultrosana kalp atışı için çağırdı. 6 haftalık olucak merak ettiğim şey şu. 15 gün sonra yani 6 haftaya ulaşmışken bebek kese icerisinde ultrasonda ayirt edilebilir mi yoksa sadece kese mi görünür
Bakalım canım haberleşiriz artık seninle çok yakınızAynen kuzum büyük ihtimal
Çok heyecanlandım şu an inşallah küçük birşey de olsa görünürTabii kesinin içinde bebek görünüyor. Kalbinin attığını da görürsünüz. Yanıp sönüyor gibi net görünüyor. Ama tabii fasulye tanesi gibi görünüyor
Görülüyor tabiki. Küçük bi yuvarlak veya fasulyeye benzer sekilde görülüyor. Şuan 5arti2yseniz 6.haftadasınız.El ayak daha gelişmiyor zaten ama hani kese içinde ufak da olsa birşey görebilir miyim diye merak etmistim
Evet bu ayın 15 inde inşallah dinleyebiliriz canım peki ultrasondan mi dinleyeceğim vajinal olmuyor degilmiGörülüyor tabiki. Küçük bi yuvarlak veya fasulyeye benzer sekilde görülüyor. Şuan 5arti2yseniz 6.haftadasınız.
Yanı 5i btirmissiniz 6ya girmişsiniz. Diğer randevu 15araliksa kalp atışı duyulur artık inşallah
En güzeli kalbinin attığını görmek benceÇok heyecanlandım şu an inşallah küçük birşey de olsa görünür
Ultrason aleti iyiyse karından duyulur değilse vajinal bakabilir.Evet bu ayın 15 inde inşallah dinleyebiliriz canım peki ultrasondan mi dinleyeceğim vajinal olmuyor degilmi
Inşallah nasipse bende göreceğimEn güzeli kalbinin attığını görmek bence
Tamam canım teşekkür ederimUltrason aleti iyiyse karından duyulur değilse vajinal bakabilir.
Göbek yağları cok olunca yani kiloluysanız da karından duymayabilir. Siz hazırlıklı gidin iki duruma da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?