6 haftalık gebelikkkk

Ipekgokhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
69
31
3
32
Merhaba kızlar. 6 haftalık hamileyim ve iştah sıfır. Benim gibi böyle durum yaşayan var mı yoksa sadece ben miyim çok endişeliyim ağlama hissi geliyor dengesizleştim iyice

Geçen hafta bende öyleydim iki lokma bile fazla geliyordu şimdide iştah olmasa bile midem kazınıyor sürekli gurulduruyor resmen

Merhaba kızlar. 6 haftalık hamileyim ve iştah sıfır. Benim gibi böyle durum yaşayan var mı yoksa sadece ben miyim çok endişeliyim ağlama hissi geliyor dengesizleştim iyice
Canım benim şuan 13+5 haftalık hamileyim yani 4. Ayimizin içindeyiz kilo almadım yani iştahının 6. Haftada açılması çok erken olur. Zaten dr lar yeme duzeninizi bozmayin sağlıksız gıdalar almayın yeter ekstra bir şey yapmanıza gerek yok diyor. Ben sanırım artık bu ay kilo almaya baslarim istahim artmaya başlar bakalım

İnşallah canım İnan her yemek yiyemediğimde ağlıyorum çok kötüyüm
Yapmayın öyle eğer normalden yediğinizden daha az yemeye başladıysanız biraz yemek için ugrasabilirsiniz ama bunun dışında o şuan küçük bi et parçası minicik yani artı bi besine ihtiyacı yok. Benim dr um eğer vitamin falan kullaniyorsan birakabilirsin bu süreçte bir bardak süt bir şişe de soda iç yeter dedi . Benim başlarda mide bulantım vardı o yüzden zayiflamamak için çaba sarf ettim ama yine de zayifladim Dr iki hafta sonra gel dediğinde bile dayanamayıp her hafta gidiyorum meleğim iyi çok şükür. Meleklerimize en büyük zarar stres eğer siz strese girerseniz o da girer

Stres yapma arkadaşım hemen hemen herkesin başına gelen şeyler.
Ben şanslıydım bulantı falaan olmadı hiç iştahım normaldi ama bi 1hafta tiksinmem olmuştu o zaman doğru duzgun yiyemedim kilo da vermiştim. Sıkma canını bebiş şu an senin depolardan besleniyor zaten.

Evet yemek yemeği özledim. Yiyemiyorum ekmek yiyorum galeta yiyorum karnım doymuyor Cuma günü kalp sesini duyacağım inşallah daha kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha çok hasta gibiyim

Evet yemek yemeği özledim. Yiyemiyorum ekmek yiyorum galeta yiyorum karnım doymuyor Cuma günü kalp sesini duyacağım inşallah daha kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha çok hasta gibiyim
Ben hamilelik öncesinde nerdeyse hiç ekmek falan yemezdim özel bı cabam yoktu kucujlugumden beri öyleydi ama hamilelik olunca pilav yemezdim pilav makarna tost ekmek arası şeyler sadece midemi onlar yatistiriyodu. .eğer ciddi boyutlarda vitamin eksiginiz yoksa hiç sorun olmaz siz merak etmeyin

Sakın canınızı sıkmayın ben 20 haftalığım hala iştahım yok ilk haftalar kilo bile vermiştim şimdi hamile kaldığım kiloya yeni döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…