Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de henüz bebeği görmediniz di mi6.haftalık hamileyim gecen hafta keseyi gördük cok sukurbıgun biraz sag ayagım ustune basamıyorum bastıkca sanki kutuma baskı oluyor.yasayan var mı me yapim
Düşük olabilir mi die soylucejiktinzSiz de henüz bebeği görmediniz di mi
Keseyo gördüğünüzde beta kaçtı ben 4+3 günlük hamileyim de6.haftalık hamileyim gecen hafta keseyi gördük cok sukurbıgun biraz sag ayagım ustune basamıyorum bastıkca sanki kutuma baskı oluyor.yasayan var mı me yapim
Beta kactı bilmiyorumKeseyo gördüğünüzde beta kaçtı ben 4+3 günlük hamileyim de
Hiç kan testi vermediniz miiBeta kactı bilmiyorum
Ay kahkaha attımabla valla kusura bakma ama cok güldüm kutuma ne ya![]()
gercekten cok komiksinizne kutusu dikiş kutusu mu
Atın atın ii kahkaha atınAy kahkaha attım![]()
en son 1300 düHiç kan testi vermediniz mii
Beyinsiz oldugunuz icin anlammaıs olabilirsinizabla valla kusura bakma ama cok güldüm kutuma ne ya![]()
Yazım yanlışı olabilir dedim ama kutu hangi kelimenin yanlış yazılışı acaba diye tüm yorumları okudum hala kutunun ne olduğunu anlamadım.6.haftalık hamileyim gecen hafta keseyi gördük cok sukurbıgun biraz sag ayagım ustune basamıyorum bastıkca sanki kutuma baskı oluyor.yasayan var mı me yapim
Beyinsizlikten anlamamıssınız yazıkYazım yanlışı olabilir dedim ama kutu hangi kelimenin yanlış yazılışı acaba diye tüm yorumları okudum hala kutunun ne olduğunu anlamadım.
vajinaYazım yanlışı olabilir dedim ama kutu hangi kelimenin yanlış yazılışı acaba diye tüm yorumları okudum hala kutunun ne olduğunu anlamadım.
Beyinle ilgili bir şey mi kutu? Ayağınızı yere basınca beynin neresi agriyabilir? Kutu nee????Beyinsiz oldugunuz icin anlammaıs olabilirsiniz
Sizde gülüp geçebilrisiniz ne bu tepki?Beyinsiz oldugunuz icin anlammaıs olabilirsiniz