Umarım öyle olur çok tesekkur ederimben bebeği 6+6da kalp atışıyla birlikte görmüstümbence endişe etmeyin su an her sey normal
Benim 9ncunhaftada boş gebelik olduğu onaylandı fitil verdile röyle düşük yaptım ama herkesin aynı olucak die bişey yok bence 2hafta daha bekleKızlar günaydın. Tam 6 haftalikken doktora gittim kese düzgün yolk saç ta var dedi. Ama bebek henüz gözükmedi. Bir kürtajım var korkuyorum. Benzer durumu yaşayan var mı.
Eki Görüntüle 3473405
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm benimde önceki gebeligim 9 haftalık kürtaj oldumBenim 9ncunhaftada boş gebelik olduğu onaylandı fitil verdile röyle düşük yaptım ama herkesin aynı olucak die bişey yok bence 2hafta daha bekle
Umarım öyle olur çok teşekkür ederim çok saolunBende 6 haftalikken gittim yolk saç var bebek yok dedi ondan 10 gün sonra bidaha gittim hem bebek oluşmuştu hem kalp atışı panik olmayın. Yolk saç varsa bebekte vardır
Siz bariz hamilesiniz. Hayırlı olsunMerhaba kızlar, reglim 4 gün gecikti innovita test vardı. Onu yaptım. Bir an çift çizgiyi görünce sevindim. Negatif olsa da çift çizgi oluyormuş. Acaba var mı yok mu anlamadım. Yolculuk yaptım regli ondan da gecikmiş olabilir mi bilemedim. Başka teste yok.Eki Görüntüle 3473541 Eki Görüntüle 3473542
İnnovite test aldınız mı hiç o negatif olsa da çizgi çıkar olayı kafamı karıştırdıSiz bariz hamilesiniz. Hayırlı olsun
Evet asla böyle çıkmadı. Sizinki pembe zatenİnnovite test aldınız mı hiç o negatif olsa da çizgi çıkar olayı kafamı karıştırdı