A Atreus1 Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2024 66 14 8 31 10 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Atreus1 #21 kafamdadelisorularrrrr .!.: Maşallah maşallah Genişletmek için tıkla... Cok tesekkur ederimm
A aynennoyle Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 43 13 3 28 10 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Atreus1 #22 Atreus1 .!.: Insallah dualarim sizinle Sizin ne kadarlik suan? Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun orası karışık ya ultrasona göre bugün 6+4 SATa göre 7+3 perşembe günü kalp atışı için gideceğim
Atreus1 .!.: Insallah dualarim sizinle Sizin ne kadarlik suan? Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun orası karışık ya ultrasona göre bugün 6+4 SATa göre 7+3 perşembe günü kalp atışı için gideceğim
A Atreus1 Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2024 66 14 8 31 12 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Atreus1 #23 aynennoyle .!.: Allah razı olsun orası karışık ya ultrasona göre bugün 6+4 SATa göre 7+3 perşembe günü kalp atışı için gideceğim Genişletmek için tıkla... Sen gonlunu ferah tut.. 1 hafta ileri ya da geri gitmesi normal olabiliyormus doktorum oyle soylemisti. Sanirim adet duzensizligi olanlarda daha cok oluyormus. Ben ultrasona gore 7+6 da gormustum kalp atislarini
aynennoyle .!.: Allah razı olsun orası karışık ya ultrasona göre bugün 6+4 SATa göre 7+3 perşembe günü kalp atışı için gideceğim Genişletmek için tıkla... Sen gonlunu ferah tut.. 1 hafta ileri ya da geri gitmesi normal olabiliyormus doktorum oyle soylemisti. Sanirim adet duzensizligi olanlarda daha cok oluyormus. Ben ultrasona gore 7+6 da gormustum kalp atislarini