• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 Haftalık gebelik ve ağrı

Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende 6 haftalık gebeydim çok yeni daha bir kaç gün öncesi başıma gelen birşey iki defa konrole gittim ultrason da boş kese gözüktü doktor sağlıksız gebelik olabilir öyle ise kürtaj yapabiliriz dedi ben kontrole gitmeyip başka doktora gittim alttan muayene etti bebek oluşmuştu kanaman birikmiş dedi ilaç yazdı iğne verdi ve ben ilaçlarımi kullanmadan kanamam arttı parçalar düşürmeye başladım acile gittiğimde gebelik diye birşey kalmamışti.. size tavsiyem kanamaniz varsa hiç beklemeyin gerekirse hastanede yatın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

selam arkadaşlar 6 haftalık gebeyim cumartesi ilk kontrolüm var doktorum kuzenim olduğu için telefondan görüştük hep kanaman ve ağrın olmadığı sürece sıkıntı yok dedi az önce beyaz akıntı ile birlikte çok az pembe leke geldi ve dünden beri sağ kasığımda ağrı ve batma var zaten vardı ama bu bi tık fazla ve ilk defa pembe lekeden sonra midem bulanmaya başladı birde geç döllenme olduğunu düşünüyoruz bu şekilde düşük yapan oldu mu acaba beta değerlerim 2 katından biraz fazla artmıştı yanıtlarsanız çok sevinirim
Canım senin değerin düştü mü

Back