• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6. Haftada Normal Mi

Benim de çok kadık ağrım oluyordu canım sebebine de doktor rahim büyüyor bebek yerleşiyor demişti.Korkuların varsa sık sık doktoruna görün istersen
Benim de çok kadık ağrım oluyordu canım sebebine de doktor rahim büyüyor bebek yerleşiyor demişti.Korkuların varsa sık sık doktoruna görün istersen
İyi kı yazıyorsunuz ya..cok rahatladım.doktor sagolsun bı sey acıklamıyor.baska bı doktora daha gittim o da aynı.belkı de kendım arastırdıfım ıcın doktorun agzından duyamadıgım ıcın streslıyım.baska doktor bulmalıyım

Kişiye göre değişebilir bu durum bence siz yalnızca dinlenin yeter kalkıp çok gezmeyin birde kitap okuyun hobi edinin uzanarak yapabileceğiniz düşündükçe daha çok hissedersiniz. Ben hiç düşük yaşamadım şükür iki kızım var ama her defasında çok ağır sancı oldu
Haklısınız. Mide bulantısı ve agrıdan bı seyle ilgilenemıyorum ama en azından stres yapmamalıyım.anladıgım kadarıyla agrılar olabılıyor.bıraz rahatladım acıkcası

Daha önce iki düşük yaşadım ama doğumla sonuçlanan gebeliğimdeki kadar kasık ve bel ağrım olmamıştı. Tamam bu da düştü herhalde demiştim sizin haftalarda ama yerleşme ağrısıymış. Umarım kalp atışını duyar sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏
Umarım cok tesekkur ederım ıyı kı varsınız

İyi kı yazıyorsunuz ya..cok rahatladım.doktor sagolsun bı sey acıklamıyor.baska bı doktora daha gittim o da aynı.belkı de kendım arastırdıfım ıcın doktorun agzından duyamadıgım ıcın streslıyım.baska doktor bulmalıyım
Doktor çok önemli gerçekten benim ilk doktorum da çok ilgisizdi.Bir soru sorabilir miyim demiştim ‘Hadi hafi çabuk sor sezeryanım var’diye beni yollamıştı sonra kavga edip yolları ayırdık😁

Doğuma kadar dönem dönem kasık ağrıları olacaktır. Düşükte de oluyordur herhalde onu bilmiyorum ama iki gebeliğimde de boş gebeliğimde de kasık ağrıları yaşadım. Sonuçta içinde bi canlı büyüyor kasık ağrılarında olabilir hatta farklı sağlık sorunlarında olabilir korkma. Kötüyü çağırmadan sakin sakin hamileliğinin tadını çıkar.
Tesekkur ederim haklısınız

Herkese selam. Bol huzurlu neselı saglıklı günler dilerim.. Kendımı teskın etmeye calıssam da cok kaygılıyım. Ikı dusuk yasadım. Kımyasal gibiydi. Ucuncu gebelıgım.6.haftaya yaklastım ama cok kasık agrım var. Prpgestan alıyorum. Cok tedırgınım her an kanamam baslayacak gibi hissediyorum. Kese var kalp atısı henuz yok. Sizin gebelıgınızde u.haftalarınızda besıncı haftanızda agrı yasadınız mı acaba.var mı benım gibi agrılar yasayan.
Ben deli gibi agri yasadim ilk gebeligimde,bir sey olmadi.Ilac falan da kullanmadim. Ikincide ilkinden az da olsa yine adet olacak gibi agrilarim oldu.Yine bir sorun yasamadim.Doktor kontrolunden geciyorsaniz sakin olun ,normal.

Ben deli gibi agri yasadim ilk gebeligimde,bir sey olmadi.Ilac falan da kullanmadim. Ikincide ilkinden az da olsa yine adet olacak gibi agrilarim oldu.Yine bir sorun yasamadim.Doktor kontrolunden geciyorsaniz sakin olun ,normal.
Cok tesekkur ederım.her yanıt benı cok rahatlattı cok sagolun

Insallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Benimde 6.haftada sanırım kalp atışı duyamadık 7 de vajinal ultrosonda duymuştuk yanlis hatırlamıyorsam 8 de olabilir 🤷‍♀️ bir de kasık ağrısı bel ağrısı olur illa ki gebelik dönemince hergun yeni bir ağrıyla karşılasabilirsiniz içinizi ferah tutun
.Bence bebisiniz sizinle kalacak🤗

9 ay boyunca sanki adet oluvercek gibi ağrım oldu.
Çoğu zaman acile nst ye koştum.
Ama 39+4 te sezaryenle doğurdum 22.haftada kanama ve erken doğum kasılmaları sebebiyle hastanede yattım.yani hamilelik hep korku hep tedirginlik hali.gerçi doğduktan sonrada katlanarak artıyor o tedirginlik:)

Insallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Benimde 6.haftada sanırım kalp atışı duyamadık 7 de vajinal ultrosonda duymuştuk yanlis hatırlamıyorsam 8 de olabilir 🤷‍♀️ bir de kasık ağrısı bel ağrısı olur illa ki gebelik dönemince hergun yeni bir ağrıyla karşılasabilirsiniz içinizi ferah tutun
.Bence bebisiniz sizinle kalacak🤗
Insallah agzınızdan bal damlıyor. Ben de sekızıncı haftaya dek panık yapmıycam ıns kalp atısı duyulmazsa.

Herkese selam. Bol huzurlu neselı saglıklı günler dilerim.. Kendımı teskın etmeye calıssam da cok kaygılıyım. Ikı dusuk yasadım. Kımyasal gibiydi. Ucuncu gebelıgım.6.haftaya yaklastım ama cok kasık agrım var. Prpgestan alıyorum. Cok tedırgınım her an kanamam baslayacak gibi hissediyorum. Kese var kalp atısı henuz yok. Sizin gebelıgınızde u.haftalarınızda besıncı haftanızda agrı yasadınız mı acaba.var mı benım gibi agrılar yasayan.
kasık ağrısı olur. özellikle adet tarihinize yakın dönemlerde artar. hatta benim ilk 3 ay adet döneminde hafif kahve akıntım bile oluyordu. bende korkuyordum düşecek diye. ama çok şükür sağlıkla doğdu. haftaya tekrar baktırın mutlaka. artık kalp atışını duyarsınız gibi geliyor. ani hareketler etmeyin. progestanı düzenli alın

Back
X