6.haftada lekelenme ve bebeğin kalp atışları düşük dediler korkuyorum..

minirella

Huzur
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
11
6
32
Mrblar..
Ben PKO hastasıyım ayrıca eşimde sperm kalitesi düşük tüp bebek için doktora gidiyorduk.3. ayda ilaçlı yumurta büyütme sırasında hamile kaldım. Şuan bebeğim 6 haftalık ve pazar gününden beri kahverengi lekelenmem var dün doktora gittiğimde kalp atışına bakıldı ve 110 dedi. Bu bebek anomali yani sağlıksız olabilir ben senin düşük yapmaman için ilaç veya iğne vermem bırak sağlıksızsa vücut atsın dedi doktorum :KK43:
Bu tarz olaylar yaşayanlar bana yazabilirler mi? Şuan çok korkuyorum düşük yapmaktan kaybetmek istemiyorum 1 yıldır bu bebeği bekliyorduk. Kalp atışları gerçekten yavaş mı :KK43:

başka bir doktora daha git bakalım o ne diyecek. hemen ümitsizliğe kapılma

Başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ama ebe olan bir arkadaşım bebeğin kalp atışları en iyi 8. haftada anlaşılır dedi. o yüzden beklesem mi diye kararsızım. Ne zor şeylermiş ya Rabbim kimseye yaşatmasın. Siz ne zaman duymuştunuz bebeğinizin kalp atışlarını

ne zaman duyduğumu hatırlamıyorum malesef.
kendinizi strese sokmayında dilediğiniz zaman gidin doktora. moral önemli.. :KK49:

Slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza burda benim gibi olan arkadaşlar var bende çok kötü bir durumdayım yardımcı olursanız sevinirim : ben şuan 6 hafta 2 gün hamileyim ama üç gündür çok koyu renkte lekelenmeler geliyor bügün doktora gittim alttan muane etti kesede sıkıntı Yok ama kalp atışını duyamıyorum dedi ve bir hafta sonra tekrar gel dedi çok korkuyorum düşük olursa die yada kalp atışını duymazsam die 7 yıllık evliyim ilk defa hamile kaldım çokta tedavi gördüm ama olmadı şimdi ise hamileyim ama çok korkuyorum benim durumumda olan varmı Yardımcı olursanız çok sevinirim bende geç döllenme oldu yani erken mi kalp atışı için doktor kürtaj falan yaparız dedi duymazsak sizce ne yapmalıyım

X