6.haftada kalp atışı duyulmadı ama gördük kalp atışını böyle olup sonraki hafta kalp atışını duyan varmı arkadaşlar 😔

maisiyah21

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
12
5
36
6.haftada kalp atışı duyulmadı ama gördük kalp atışını böyle olup sonraki hafta kalp atışını duyan varmı arkadaşlar

hiç endişelenmeyin, biz de 6.haftada sadece ekranda kalp atışını görmüştük henüz çok güçsüzdü ve duyamamıştık. 7+6 da duyduk, inşallah siz de güzel haberlerle burayı güncellersiniz

Çok üzüldüm rabbim inşallah sağlıklı şekilde evlatlar nasip eder. Bu kayıpların nedeni araştırıldı mı genetik test,pıhtılaşma testi vs. yaptırdınız mı?
Çok üzüldüm rabbim inşallah sağlıklı şekilde evlatlar nasip eder. Bu kayıpların nedeni araştırıldı mı genetik test,pıhtılaşma testi vs. yaptırdınız mı?
Genetik test yaptırdık genetiğe bakılmış tüp bebekti zaten ama olmadı. Zaten iki embriyo gönderdik genetiğe ikiside sağlam gelmişti immünolojik olabilir diye serumlar ilaçlar da kullandım olmadı artık şaşırdım kaldım nasip değilmiş

Siz kendinize yaptıdınız mı? Ben misal kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.

Sizin düşük varmıydı
Benim bi kimyasal düşük oldu 6 ay sonra tekrar hamileyim şuan rutin kontrollerimde hrhangi bir sorunum yoktu biz kendimz nolur nolmaz diye test vermiştik bi kan pıhtılaşma sorunu çıktı şuan bir sorunumz yok şükür inşallah rabbim sizede sağlıkla nasip eder. Dua edicem sizede şuana kadar olmayanlarda vardır bi hayır umudunuzu kesmeyin bende Dr a giderm aşılama yaptırrm falan diyrdm umursamadm hiç o ay hamile kaldım nasip ne zamansa o zaman kendi geliyor. Rabbim hayırlı ve sağlıklı şekilde gebe kalıp doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…