Doktor Ramzi isimli Kanada doktoru bebeğin cinsiyeti hakkında bir teori üretmiş. Plasentanın yerine bakarak cinsiyeti tahmin ediyormuş. %95 doğru çıkıyormuş. Meraklı anneler varsa sizinkine de eğlence amaçlı bakabilirim hem doğru mu görmüş oluruz. Teoriyi araştırıp ultrasondan kendiniz de bakabilirsiniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6. haftada cinsiyet tahmin edelim
- Konu Sahibi ssver
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Rabbim tamamına erdirsin canım İşin uzmanı değilim ama plasenta solda galiba Sen de bir bak kesenin hangi tarafı parlak duruyor canım? Ben kız diye tahmin ettim doğruysa öğrenmek isterim
Henüz 9. Haftadayim öğrenince unutmazsam söyleyeyim. Bende o teoriye bakarak kız diye düşündüm ama bilemiyorum bakalım gorcez Tabiki en büyuk duamız sağlıklı olması, sonra kizim olsun istiyorumRabbim tamamına erdirsin canım İşin uzmanı değilim ama plasenta solda galiba Sen de bir bak kesenin hangi tarafı parlak duruyor canım? Ben kız diye tahmin ettim doğruysa öğrenmek isterim
Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin cinsiyet merakı işin cilvesi oluyor bu haftalardaHenüz 9. Haftadayim öğrenince unutmazsam söyleyeyim. Bende o teoriye bakarak kız diye düşündüm ama bilemiyorum bakalım gorcez Tabiki en büyuk duamız sağlıklı olması, sonra kizim olsun istiyorum
Bende bebeğimin 8. haftada karından ultrason görüntüsünü atiyorum yorumları alayımDoktor Ramzi isimli Kanada doktoru bebeğin cinsiyeti hakkında bir teori üretmiş. Plasentanın yerine bakarak cinsiyeti tahmin ediyormuş. %95 doğru çıkıyormuş. Meraklı anneler varsa sizinkine de eğlence amaçlı bakabilirim hem doğru mu görmüş oluruz. Teoriyi araştırıp ultrasondan kendiniz de bakabilirsiniz
Eklentiler
Canım benimki şu an sadece kese görünüyor ama cevaplarsan sevinirim, merak ediyorum daDoktor Ramzi isimli Kanada doktoru bebeğin cinsiyeti hakkında bir teori üretmiş. Plasentanın yerine bakarak cinsiyeti tahmin ediyormuş. %95 doğru çıkıyormuş. Meraklı anneler varsa sizinkine de eğlence amaçlı bakabilirim hem doğru mu görmüş oluruz. Teoriyi araştırıp ultrasondan kendiniz de bakabilirsiniz
Eklentiler
ya parlaklık tam aşağıda duruyor ben de uzman değilim ki ama ben erkek diyeceğim belki daha iyi anlayan biri gelip yanıtlar sağlıkla gelsinBende bebeğimin 8. haftada karından ultrason görüntüsünü atiyorum yorumları alayım
çok küçükk 6-9 hafta arası tahmin ediliyor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım benimki şu an sadece kese görünüyor ama cevaplarsan sevinirim, merak ediyorum da
ya bu da çok küçükk bir hafta sonra bakalım olur mu sağlıkla gelsinBende 5 haftalık gebeyim acaba tahmininiz olur mu ki
İnşAllah çok teşekkür ederimya bu da çok küçükk bir hafta sonra bakalım olur mu sağlıkla gelsin
Yaa çok teşekkür ederimya parlaklık tam aşağıda duruyor ben de uzman değilim ki ama ben erkek diyeceğim belki daha iyi anlayan biri gelip yanıtlar sağlıkla gelsin
Kızlar merhaba bugün aşılamanın 11.günü yapıldığı günü saymazsam eğer , cuma günü kan vermiştim beta 0 çıkmıştı . Bugün bi test yapayım dedim testte böyle silik çizgi çıktı adetimi de tam kestiremiyorum pcos var bende 1-2 en fazla 3 gün kalmıştır. Testi ekliyorum böyle silik öğrenen varmı aranız da ?
Eklentiler
Canım bugün 6 haftalığa girdim doktor ultrason kağıdı verdi ama kesenin etrafında kanamalar var dedi, Bir de çocuğun kalbi atmıyor şu ançok küçükk 6-9 hafta arası tahmin ediliyor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bence bebek var canım rabbim en hayırlısından nasip etsinKızlar merhaba bugün aşılamanın 11.günü yapıldığı günü saymazsam eğer , cuma günü kan vermiştim beta 0 çıkmıştı . Bugün bi test yapayım dedim testte böyle silik çizgi çıktı adetimi de tam kestiremiyorum pcos var bende 1-2 en fazla 3 gün kalmıştır. Testi ekliyorum böyle silik öğrenen varmı aranız da ?
Hayırlısı olsun rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Sıkma canını eğer bebek sağlıklı değilse ilk haftalarda düşebiliyor ama belli mi olur belki de sağlıklıdır hayata tutunurCanım bugün 6 haftalığa girdim doktor ultrason kağıdı verdi ama kesenin etrafında kanamalar var dedi, Bir de çocuğun kalbi atmıyor şu an
Çok teşekkür ederim inşallah dua eder misin bana hamilelerin duası kabul olurbence bebek var canım rabbim en hayırlısından nasip etsin