6.hafta kese büyüklüğü?

Trusk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
72
7
6
38
Forumda çok az kişiden cevap alabiliyorum ama hadi hayırlısı...Rica etsem 6. Haftanızdaki kese büyüklüğünüzü yazabilir misiniz?Benim 6+2 ama gelişimi geri diyor doktorum bugün vajinal ultrasonla kalp atışını duyduk 120 imiş.kese büyüklüğümüz 8,6 mm.

Canim hayirli olsun.

Benim doktorum keseyi 4 haftalikken gormustuk o zaman olctu sadece. 5+2 de bebegi gorduk o yuzden olcmedi tekrar, kalp sesini 7+4 te duymadik bile cok derin geliyordu ses cikmadi sadece grafi gorundu, ilk kalp sesini 12 de duydum mesela...

Normalde bebegi gordukten sonra kese ebatinin onemi kalmiyor cok. Doktorun neye gore geri dedi? Sata gore mi? Gec dollenme olmustur bu bir bulgu degil ki?

Canim hayirli olsun.

Benim doktorum keseyi 4 haftalikken gormustuk o zaman olctu sadece. 5+2 de bebegi gorduk o yuzden olcmedi tekrar, kalp sesini 7+4 te duymadik bile cok derin geliyordu ses cikmadi sadece grafi gorundu, ilk kalp sesini 12 de duydum mesela...

Normalde bebegi gordukten sonra kese ebatinin onemi kalmiyor cok. Doktorun neye gore geri dedi? Sata gore mi? Gec dollenme olmustur bu bir bulgu degil ki?
Cevabın için teşekkürler canım.beta hcg artışında sıkıntı var, o yüzden.şu an 6+2 ve değerim 4200.o yüzden sıkıntılı diyor.

Forumda çok az kişiden cevap alabiliyorum ama hadi hayırlısı...Rica etsem 6. Haftanızdaki kese büyüklüğünüzü yazabilir misiniz?Benim 6+2 ama gelişimi geri diyor doktorum bugün vajinal ultrasonla kalp atışını duyduk 120 imiş.kese büyüklüğümüz 8,6 mm.
Valla meraktan usg kağıdıma baktım. İlk gittiğimde 6+1 haftalık kese 4,6 mm imiş. Kalp atışını söylememişti sadece kalp atışı var demişti o kadar. Sata göre 2 gün geriydi şu an aradaki farkında kapattı maşallahımız var :) rahat olun. Doktorunuz neden öyle söyledi bilemiyorum ama ben en azından şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Pardon ama sanırım kese değil bebiş 4,6 mm imiş. Keseyi ölçmemiş herhalde bebeği görünce. Bilemedim. Ama ben hala panik yapacak birşey Yok diyorum rahat olun

Pardon ama sanırım kese değil bebiş 4,6 mm imiş. Keseyi ölçmemiş herhalde bebeği görünce. Bilemedim. Ama ben hala panik yapacak birşey Yok diyorum rahat olun
İnşallah stresliyim.umudumu kaybetmek de istemiyorum.ilkini hipoplastikmsol kalp nedeniyle kaybettik.sonra 2 düşük bu 4. Ve Allahtan sağlıkla bir bebek istiyorum :(((

Haftaya te

Şöyle ki 1700-2100-2700 oldu iki gün arayla.4 gün sonra 4200 oldu.6+2 adet tarihine göre şu an 6+3 oldu.
Keseyi gordukten sonra doktorunun kese boyutuna gore yeni hafta belirleyip sonraki kontrolde o haftayi baz alarak gelisimde sorun var mi kontrol etmesi gerekiyor.

Ben mesela 29 aralikta adet oldum, 5 subatta hamile oldugumu ogrendim.10subatta ultrasonda sadece keseyi gorduk yeni olusuyordu. Doktorum adet tarihini 9 ocak olarak girdi bilgisayara, simdi 9 ocak olarak takibi yapiliyor... 29 aralik son adet girmis olsaydi bebegim 2 hafta geriden gelmis olacakti hep...

Doktorların adet tarihini değiştirerek girdiğini hiç duymamıştım.beta hcg değerlerin nasıldı peki? 2 kat mı artıyordu ?

Kese büyüklüğü 10.5mm olduğunda bebek görünür diyor dr. Sizin 8.6 kese ve kalp atışı var. Benim 10mm iken kese boştu on gün sonra bakalım dedi bekliyoruz.

Kese büyüklüğü 10.5mm olduğunda bebek görünür diyor dr. Sizin 8.6 kese ve kalp atışı var. Benim 10mm iken kese boştu on gün sonra bakalım dedi bekliyoruz.
Kaç haftalıkken 10mm idi canım ve şimdi kaç haftalık hamilesin ?

Şimdi kaç haftalıksın canım ?
Benimki biraz garip bi olay. Bir düşük gecirdim o ara tekrar döllenmişim yeniden gebelik başladı nasıl oluyosa dr dediği bunu. şimdi bunun kaç hafta kestiremiyoruz kese çapına göre takip yapıyor gelişmezse durdururuz dedi yada düşük olur dedi. Bi garip durum. Yani haftam tahmini 5galiba

Benimki biraz garip bi olay. Bir düşük gecirdim o ara tekrar döllenmişim yeniden gebelik başladı nasıl oluyosa dr dediği bunu. şimdi bunun kaç hafta kestiremiyoruz kese çapına göre takip yapıyor gelişmezse durdururuz dedi yada düşük olur dedi. Bi garip durum. Yani haftam tahmini 5galiba
Hayırlısı olsun canım umarım bu defa kucaklarımız boş kalmaz :)

Inşallah. Allah tüm isteyenleri hayırlı sağlıklı evlat sahibi yapsın amin.

Cevabın için teşekkürler canım.beta hcg artışında sıkıntı var, o yüzden.şu an 6+2 ve değerim 4200.o yüzden sıkıntılı diyor.
Cnm mrb bende 6 haftaligim beta hcg 4100 lerde artmasinda benimde sikinti var ayni senin gibi naptin sen nolur cevap yaz bana

Cnm mrb bende 6 haftaligim beta hcg 4100 lerde artmasinda benimde sikinti var ayni senin gibi naptin sen nolur cevap yaz bana
uzun zamandır girmiyorum canım.maalesef kalbi durdu 9. haftada kürtaj oldum.gelişimi gerideymiş zaten 7.2 olarakmış.Vardır bunda da bir hayır diyorum.senin nasıl durumun inşallah iyi devam ediyordur?

Merhaba ,benimde 6 haftalık gebelik kese boyutu 8.99 mm ve çok küçük kese dedi doktorum böyle devam ederse kürtaj gerekiyormuş aynı durumu yaşayıp düzelen varmı? Kesesi sonradan büyüyüp bebeğe yetişen ?

Back