6. Hafta boş kese

Tubidytubidy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2021
14
8
1
25
Merhaba bugün tam 6.0 haftalık oldum doktordan geliyorum kesenin boş kese olduğunu bu saatte kdr yolk şak çoktan gozukmeliydu dedi dünyam başıma yıkıldı oluşmaz 6. Haftada olusmadiysa daha oluşmaz dedi yaşayan varmı böyle bisi beklemelimiyim daha lütfen bana umut olun

Merhaba bugün tam 6.0 haftalık oldum doktordan geliyorum kesenin boş kese olduğunu bu saatte kdr yolk şak çoktan gozukmeliydu dedi dünyam başıma yıkıldı oluşmaz 6. Haftada olusmadiysa daha oluşmaz dedi yaşayan varmı böyle bisi beklemelimiyim daha lütfen bana umut olun
ben yaşadım canım tam da 6. haftada ikiz bebeklerimin birinin boş olduğunu ve hormon değerini yükseltip diğer bebeğimide öldürdüğünü öğrendim senin gibi inanamadım ama maalesef oluyor böyle şeyler git kısa sürede aldır. bana düşük önermişlerdi çok zor geçti benim için kürtaj daha kolay diyorlar araştır kararınu ver kuzum üzülme daha güzelleri olur yıpratma kendini

ben yaşadım canım tam da 6. haftada ikiz bebeklerimin birinin boş olduğunu ve hormon değerini yükseltip diğer bebeğimide öldürdüğünü öğrendim senin gibi inanamadım ama maalesef oluyor böyle şeyler git kısa sürede aldır. bana düşük önermişlerdi çok zor geçti benim için kürtaj daha kolay diyorlar araştır kararınu ver kuzum üzülme daha güzelleri olur yıpratma kendini
Gerçekten mi bilemiyorum kendi doktorum 8. Haftaya hatta 9. Haftaya kdr bile bekleyebiliriz diyor geç döllenme olabilirmiş pazartesi çağırdı tekrar bakicak

Bence beklemelisin belli olmaz. Ben de yaşadım bu durumu 9. Haftaya kadar bekledim benimki olmadı maalesef kürtaj oldum ama oluşan kişiler var

7+4 te gözüktü kesem.Geç döllenmeydi.9.haftaya kadar gözükebilir.Beklemelisiniz.

Gerçekten mi bilemiyorum kendi doktorum 8. Haftaya hatta 9. Haftaya kdr bile bekleyebiliriz diyor geç döllenme olabilirmiş pazartesi çağırdı tekrar bakicak
kese boş ise gerçekten 6 haftada alt muayene ile belli oluyor canım ama çok için rahat edecekse 8 haftaya kadar bekle emin olursun

Maalesef alt muayeneye iki haftadır boş 7. Haftaya girmedigim için doktorum bekleyelim diyor napicam bilemiyorum
Bekleyin bence diger arkadaşın yazdıgı gibi ikiz degil hormon yükseliyor diye zarar verme ihtimali olan bişey yok 10 haftaya kadar zamanı var bekleyin

Yarın tekrar kontrolum var sabah kendi doktoruma dilerim ki bebegimi görmüş olarak dönerim doktordan yoksa cidden kafayı yemekten korkuyorum dua edin lütfen bu arada şu an tam 6.3 haftalık oldum beta hcg 15.000 bebeğin olamamış olması beni kahrediyor 😔

Yarın tekrar kontrolum var sabah kendi doktoruma dilerim ki bebegimi görmüş olarak dönerim doktordan yoksa cidden kafayı yemekten korkuyorum dua edin lütfen bu arada şu an tam 6.3 haftalık oldum beta hcg 15.000 bebeğin olamamış olması beni kahrediyor 😔
Hemen hemen aynı şeyleri daha yeni yaşadım arkadaşım, seni öyle iyi anlıyorum ki =( 5.haftamda keseyi ve yolk u görmüştük. Daha önce 1 kaybım var die nedense içimde hep bi burukluk vardı sevinemiyordum. 6.haftada kalp atışını duyacağız ümidiyle gittik karından muayene ederken boş gibi duruyordu.cok korktum o an. Sonra doktorumuz alttan bakalım bi dedi, alttan bakınca minicik kalp atışını gördük. Muhtemelen yeni oluşuyor dedi. 5 6 gün sonra tekrar gittik yine karından görünmedi, tekrar alttan bakıldı. Kalp atışlarını duyduk. Oyle sevindim ki. 107 atıyordu biraz yavaş dedi. Ama en son muayeneye göre gelişmiş dedi. Yüregimize su serpildi. 1 sonraki hafta artık heyecanla gittik kalp atışlarını video çekeceğiz insallah diye. Malesef kalbi durmuş. karından yine gözükmedi. Vajinal baktık hic bir hareket yok. Yarin sabah kürtaj olcam:(

Hemen hemen aynı şeyleri daha yeni yaşadım arkadaşım, seni öyle iyi anlıyorum ki =( 5.haftamda keseyi ve yolk u görmüştük. Daha önce 1 kaybım var die nedense içimde hep bi burukluk vardı sevinemiyordum. 6.haftada kalp atışını duyacağız ümidiyle gittik karından muayene ederken boş gibi duruyordu.cok korktum o an. Sonra doktorumuz alttan bakalım bi dedi, alttan bakınca minicik kalp atışını gördük. Muhtemelen yeni oluşuyor dedi. 5 6 gün sonra tekrar gittik yine karından görünmedi, tekrar alttan bakıldı. Kalp atışlarını duyduk. Oyle sevindim ki. 107 atıyordu biraz yavaş dedi. Ama en son muayeneye göre gelişmiş dedi. Yüregimize su serpildi. 1 sonraki hafta artık heyecanla gittik kalp atışlarını video çekeceğiz insallah diye. Malesef kalbi durmuş. karından yine gözükmedi. Vajinal baktık hic bir hareket yok. Yarin sabah kürtaj olcam:KK43:
beni ciddiye almadılar aslında ama yaşamış biri olarak ben olağan gerçeği yazdım arkadaşlar burda insanlara umut yüklemesi yapıyor sonra hüsran çok büyük oluyor maalesef bazı şeyler nasiptir ilerleyen zamanlarda sizi daha hayırlı şeyler bekliyordur keselerin dolu olupta boş görünme ihtimali çok çok çok düşük bi durum ki vajinal muayenede görünmemesi imkansız 9 yada 10 haftaya kadar beklediğiniz de hormon oranı yükseliyor ve size zarar veriyor bende bekledim 10 haftaya kadar anca kendime zararım oldu o yüzden veren de Allah alan da hayırlısı buymuş diyip daha güzeli için dua edin rabbim inşallah hepinize güzel evlatlar nasip eder canı gönülden istiyorum bunu bende uğraşıyorum 6 yıldır en iyi ben anlarım sizin hislerinizi

Hemen hemen aynı şeyleri daha yeni yaşadım arkadaşım, seni öyle iyi anlıyorum ki =( 5.haftamda keseyi ve yolk u görmüştük. Daha önce 1 kaybım var die nedense içimde hep bi burukluk vardı sevinemiyordum. 6.haftada kalp atışını duyacağız ümidiyle gittik karından muayene ederken boş gibi duruyordu.cok korktum o an. Sonra doktorumuz alttan bakalım bi dedi, alttan bakınca minicik kalp atışını gördük. Muhtemelen yeni oluşuyor dedi. 5 6 gün sonra tekrar gittik yine karından görünmedi, tekrar alttan bakıldı. Kalp atışlarını duyduk. Oyle sevindim ki. 107 atıyordu biraz yavaş dedi. Ama en son muayeneye göre gelişmiş dedi. Yüregimize su serpildi. 1 sonraki hafta artık heyecanla gittik kalp atışlarını video çekeceğiz insallah diye. Malesef kalbi durmuş. karından yine gözükmedi. Vajinal baktık hic bir hareket yok. Yarin sabah kürtaj olcam:KK43:
Geldim doktordan kalp atışlarını bile gördük 😀 o kdr güzel bir duygu ki doktorum herşey yolunda kalbi tasma olması gerektiği gibi atıyor haftaya tekrar gel gümbür gümbür duyarız artık dedi umarım ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı ile karsilasmam rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip etsin inşallah

Back
X