• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 hafta -6 ay arası

ozzytoygar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
191
0
96
İstanbul
6 Aylıktan kücük 6 haftalıktan büyük bebeklere rotavirüsü aşısını yaptırmayı ihmal etmeyin ki; kış ayında daha cok görülen bu virüs için,önlemini zamanını gecirmeden alın anneler.eminim biliyorsunuzdur ben yine de hatırlatmak istedim.

ya kızlar ben yaptırmadım drumuzda hatırlatmadı asılarımızı sagşık ocagında vuruyoruz oda ozel ası benımde aklıma gelmedı sımdı 4 aylık ne yapabılırım
yaptırabılırmıyım bellı bı zamanı varmı bu asınn

ya kızlar ben yaptırmadım drumuzda hatırlatmadı asılarımızı sagşık ocagında vuruyoruz oda ozel ası benımde aklıma gelmedı sımdı 4 aylık ne yapabılırım

4 aylıksa yaptırabılırsın canım bence 2 aylıkken baslanıyo 4.ayda tekrarı oluyo bence konus doktorunla benım bebegım 5.5 aylık yaptırmamıstım bende bu hafta rahatsızlandı cok korktum rota virüs cıkcak dıye cıkmadı cok sukur ama atladıgım ıcın pısmanım tedırgınım cok doktorumuz zamanında yapalım demıstı ben sagdan soldan duyduklarıma gore hareket edıp yaptırmadım sımdıde gec kalmısız

canım birini hemen 2.dozunu da 2 ay sonra yaptırırsan gec kalmış sayılmazsın.dr una da sor yinede

kızlar bugun kontrolumuz avrdı drumuz rotavırusu ıcın gec kaldık ama pinamokok aşısını yapabılırız dedı cok uzuldum ama ne gelır elden

kızlar bugun kontrolumuz avrdı drumuz rotavırusu ıcın gec kaldık ama pinamokok aşısını yapabılırız dedı cok uzuldum ama ne gelır elden

bence gec değil hayatım ya sen bi başka dr a daha sor ben hem yeni dogan uzmanı arkadaşımla hemde calıştıgım hastanedeki cok dr uyla görüştüm hemde oglumun dr u ile hepsi aynı şeyi söylüyor 6 aya hatta 8 aya kadar yapılır diye.ihmal etme hemen yarın bence cünkü 1.hemen bugünlerde olursa 2.de 6ayında olur

bence gec değil hayatım ya sen bi başka dr a daha sor ben hem yeni dogan uzmanı arkadaşımla hemde calıştıgım hastanedeki cok dr uyla görüştüm hemde oglumun dr u ile hepsi aynı şeyi söylüyor 6 aya hatta 8 aya kadar yapılır diye.ihmal etme hemen yarın bence cünkü 1.hemen bugünlerde olursa 2.de 6ayında olur

ya ne bıklıyım drumuz olmaz artık deı ama pinamakoku kacırmayalım dedı en ıyısı ben saglık ocagındakı drada soruyum
pekı bu ası ne kadar bılgın varmı canıma.s.

teşekkür ederim kızlar sağlık ocagına gıdıcem ordakı dra bı sorıyım bakalım oluyormu dıye bılgınız ıcın tskler

evet kızlar ıhmal etmeyın hem rotavırusu hem pnömokok asıları cok onemlı,bızım doktorumuz vuralımmı dıye sormadı bıle dırek yapıcaz bu asıları dedı ve 2. ayında ılk dozlarını yaptı
pnömokok 120 ytl ıdı

evet kızlar ıhmal etmeyın hem rotavırusu hem pnömokok asıları cok onemlı,bızım doktorumuz vuralımmı dıye sormadı bıle dırek yapıcaz bu asıları dedı ve 2. ayında ılk dozlarını yaptı
pnömokok 120 ytl ıdı

canım bu sağlık ocağının verdiği aşı cetvelinin dışındaki aşılardan mı. yani sağlık ocağında söylüyorlar mı. ben ilk defa sizden duydum ve çok şaşırdım. ee kızlar o zaman internette araştırmasak kimse bizi aydınlatmayacak o zaman ole mi.doktorların bize bunu şiddetle hatırlatması gerekmiyor mu .of ya

canım bu sağlık ocağının verdiği aşı cetvelinin dışındaki aşılardan mı. yani sağlık ocağında söylüyorlar mı. ben ilk defa sizden duydum ve çok şaşırdım. ee kızlar o zaman internette araştırmasak kimse bizi aydınlatmayacak o zaman ole mi.doktorların bize bunu şiddetle hatırlatması gerekmiyor mu .of ya

evet canım bu aşı cetvelinde yok özel aşılara giriyor uzman dr ların tabikide hatırlatması gerekiyor ama hepsi aynı degil dr ların maalesef.cok cok önemli bu aşı cocukta aşırı kusma ishal ve ateşle kendini belli ediyor ve kilo kaybı yapıyor.bide pnomokok oda özele giriyor.bunuda bebek 2 aylıkken başlanıyor ama daha ileriki aylarda da başlanılabilir 2 yaşına kadar yolu var 2ayda bi tekrar yapıyosun toplamda 4 doz buda 140 ytl civarı.buda önemli bi aşı.rotavirüs 2 doz

Back