Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar biraz önce erken gebelik testi yaptım bat 6 gün var test.tamamen negatif silik bile değil zaten belirti akıntı lekelenme de yoktu umudum tamamen kesildi çok üzgünüm
Test yapmak için bence erken. 6 gün uzun bi süre .. adetime 4 gün varken kanda 2.4 çıkmıştı doktor hamile değilsin demişti meğer hamileymişim. Kanda bile bu şekildeyken erken gebelik testi için çok erken 6 gün öncesi biraz daha bekleyip testi tekrarlayabilirsiniz bence
Test yapmak için bence erken. 6 gün uzun bi süre .. adetime 4 gün varken kanda 2.4 çıkmıştı doktor hamile değilsin demişti meğer hamileymişim. Kanda bile bu şekildeyken erken gebelik testi için çok erken 6 gün öncesi biraz daha bekleyip testi tekrarlayabilirsiniz bence
Canım benimmmm kendini bu kadar şartlama :) herkes belirti yaşayacak diye bişey yok gerçekten bak biraz rahatla lütfen bu kadar stres de etkiler sakin ol stres yapma herkes belirti yaşamıyor mesela benim yumurtlama günümden 1 hafta sonra aşırı bel ağrım oldu sonrasında sadece adet günümde adet olacakmışım gibi sancım oldu belirtilerim taaaa 8. Haftada mide bulantısıyla başladı :) herkes aynı değildir kendini şartlama bak daha adetine çok var bu kadar stres yapmak da olumsuz etkiler sakin ol akışına bırak Rabbim büyük inşallah bebişin seninledir
Ümit vermek istemem ama benim de 6 gün kala testte hiçbir şey yoktu ama 5 gün kala çok çok silik bir çizgi vardı. Allah'tan ümit kesilmez. Olmaz, öbür ay olur.
Kizlar biraz önce erken gebelik testi yaptım bat 6 gün var test.tamamen negatif silik bile değil zaten belirti akıntı lekelenme de yoktu umudum tamamen kesildi çok üzgünüm