• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 gün var adetime test yaptım bakar mısınız

Merve3553

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
4.770
3.871
63
İlk idrar değil ama merak ettim deneyim dedim Duphaston ilaç kullanıyorum sol Yumurtalık kistim var doktor adet olunca gel dedi ama içinde bi his olmıcam gibi dedi hiç bi belirtim yok çünkü

Eklentiler

• IMG_0246.jpeg
    IMG_0246.jpeg
    49 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_0247.jpeg
    IMG_0247.jpeg
    46,6 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_0248.jpeg
    IMG_0248.jpeg
    35,4 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_0249.jpeg
    IMG_0249.jpeg
    42,2 KB · Görüntüleme: 88
Resimlerde ikinci çizgi yok siz yakından görebiliyor musunuz

Daha 6 gün varmış. Gebelik olsa bile çıkmaması normal. Bekleyip direkt kan testi verseniz daha kesin sonuç olur

Eki Görüntüle 3249083
Dün kan verdim negatifti bugün test yaptım bu şekilde çıktı bir günde beta yükselir mi acaba
Bence kendinizi daha fazla stress sokmayın regliniz gecikirse o zaman yeniden test yaparsınız sürekli testle oldu mu olacak mı diye hesap yaparken inanın ki o stresle olmuyor. Ne zaman rahatlar kendinizi biraz gevşetirseniz o zaman güzel haberi alırsınız inşallah. Dualarım sizinle inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberlerinizi alırız 🙏❤️

Canm bu cizgi ilk 5 dakka belirdiyse digru sonuç verir sonrasi yanilma yapabilir
Hemen belirdi bugün de yaptım bugün de aynı belirsizlikle var adetime 3 gün kaldı 2 gün önce kan testi negatif çıktı bilemiyorum umarım vardır inşallah

Back