6 gün gecikmem War ama testler negatif

kmrudemr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
10
2
25
Kızlar lütfen acil yardım edin 6 gün gecikmem War ve testler negatif anlamıyorum göğüslerimde hasasslık kasık ağrısı bel ağrısı bazen bacağa vuran ağrı hala dewam ediyor ama hala negatif böyle olupta sonradan pozitifi gören War mı

Benimde gecikmemin 5.günü 2.gün kan testi <2 çıkmıştı pazartesiye kadar bekleyip tekrar yapıcam sende 10. Gün tekrar yap normalde gecikmen oluyor muydu bu kadar

Benimde gecikmemin 5.günü 2.gün kan testi <2 çıkmıştı pazartesiye kadar bekleyip tekrar yapıcam sende 10. Gün tekrar yap normalde gecikmen oluyor muydu bu kadar
hayır bu kadar gecikmem yoktu normalde ama testler negatif belirtiler de War ama anlamıyorum pazartesi kan tahlili vereceğim inşallah hayal kırıklığına uğramam

hayır bu kadar gecikmem yoktu normalde ama testler negatif belirtiler de War ama anlamıyorum pazartesi kan tahlili vereceğim inşallah hayal kırıklığına uğramam
Benimde göğüslerimde ağrı var kasıklarımda batmalar oluyor aslında adet belirtileriyle bire bir hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

X