• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 gün gecikmem var ama idrar testi negatif

Peryyx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
59
7
1
Arkadaslar merhaba, son adet tarihim 10 ekimdi. 23-24 ekim ve 1 kasımda korunmasız ilişki yasadık. 8 kasımda adet olmam gerekiyordu olmadim adet gecikmesinden 2 ve 3 gun sonra 3 defa test yaptim ama negatif cıktı 2 gündür adet olmuşum gibi ağrılarım giriyor ama bir turlu olamiyorum bakiyorum hic bisey yok. Boyle bir durum yaşayıp daha sonrasinda pozitif sonuc alan varmi?

Canım bende senin gibi bu gün 5 gün geçidi olmadim adet sabah tes yapdim negatif cikdi Arda belim agriyoa kasık ağrım oluyor geçiyor bekliyorum insalain bebek olur
Insallahh, Allah gonlunuze gore versinn bakalim biraz daha bekleyelim olmassa kan testi yaptiralim

Gittim almadılar pazartesi gel dedi saatini geçirmişim 9 ile 10 arası aliyorlarmis cuma gunude almiyorlarmis sende bir belirti varmı ben hala yumurtuluyorum devamlı akıntı beyaz sumuksu geliyor
Bende bi belirti yok sadece midem surekli yaniyo ama neyden kaynakli bilmiyorum. Hala adet olmadim ama ara ara resmen adet olucakmisim gibi agri giriyo karnima ve belime , gidip bakiyorum hic birsey yok

Yok daha adet olmadim ama dün tekrar test yaptim hic bisey çıkmadı 10 gun oldu artik olsaydi cikardi herhalde
Bende daha adet olmadım bende bugün tes yaptım negatif malesfe bende kis vardı o yüzden galiba adet olmuyorum soğan kürü başladım bu gün

Doktora gittinizmii? Veya adetiniz geldimi?
Yok canım adet olmadım daha dün kan verdim negatif çıktı bütün kanlarım bakdi hiç bir bürüz çıkmadı bende soğan kürü başladım bolikistik over var bende ondan uzadı galiba adet tim belimde kasiklarimda çok ağırm oluyor bugün 9 gün oldu sen ne yaptın kan verdinmi merak ediyordum seni

Yok canım adet olmadım daha dün kan verdim negatif çıktı bütün kanlarım bakdi hiç bir bürüz çıkmadı bende soğan kürü başladım bolikistik over var bende ondan uzadı galiba adet tim belimde kasiklarimda çok ağırm oluyor bugün 9 gün oldu sen ne yaptın kan verdinmi merak ediyordum seni
Bende daha gitmedim yarin sabah gidicem bi aksilik cikmassa kan vericem bakalim ne cikicak sonuc bende merak ediyorum benimde 12 gun oluyo

Benim de bu ay 7 gün kadar gecikti ve arkadaşlarımın bir çoğunda gecikme oldu. Bu ayda bir problem olabilir

Back