- 30 Ekim 2016
- 1.420
- 498
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
10 kasım da yaptım çıkmadıTest yapmadı mı
Bilemedim şimdi10 kasım da yaptım çıkmadı
Hep geç yumurtluyorum ben bu arada
Rahim filmi yaparmi hiç bı bilgim yok inanın inşallah tez zamanda çift çizgiyi görürsünüzkızlar merhaba
Öncelikle SAT 6 ekim
13 ekim rahim filmi çekildim
halen daha adet olmadım 6 gün geciktim
Rahim filminden dolayımı geciktim sizce??
Bel ağrım var ve göğüsde şişlik var
İnşllah canım yaRahim filmi yaparmi hiç bı bilgim yok inanın inşallah tez zamanda çift çizgiyi görürsünüz
Bence tekrar bir test yapin 10 kasim adet tarihiymis sanirim suan varsa cikma ihtimali yuksek. Ben rahim filmi cektirdim ama adetim gecikmedi ondan oldugunu dusunmuyorum o yuzden. Jnsalalh hayirli bir haber akirsinizkızlar merhaba
Öncelikle SAT 6 ekim
13 ekim rahim filmi çekildim
halen daha adet olmadım 6 gün geciktim
Rahim filminden dolayımı geciktim sizce??
Bel ağrım var ve göğüsde şişlik var
Bence tekrar bir test yapin 10 kasim adet tarihiymis sanirim suan varsa cikma ihtimali yuksek. Ben rahim filmi cektirdim ama adetim gecikmedi ondan oldugunu dusunmuyorum o yuzden. Jnsalalh hayirli bir haber akirsiniz imaşl
İnşallah canım.Rahim filmi yaparmi hiç bı bilgim yok inanın inşallah tez zamanda çift çizgiyi görürsünüz
Yok cnm bnm ya da esimin sikintisi yok ama bnm cocukluktan bir hastaligim var ondanndolayi olmadigini soylediler. Asilama yaptirdim bu ay 10 gun sonra test yapicam insallah hastalanmamİnşallah canım.
Peki rahim filminden sonra gebe kalabildinmi
Bizde de aynı şekilde eşimde bende sorun yokYok cnm bnm ya da esimin sikintisi yok ama bnm cocukluktan bir hastaligim var ondanndolayi olmadigini soylediler. Asilama yaptirdim bu ay 10 gun sonra test yapicam insallah hastalanmamama ayni anda rahim.folmi cektirdigim.bi arkadasim hemen o ag hamile.kaldi 2 yildir da cocugu olmuyordu
Bence test yap geciktirmedenBizde de aynı şekilde eşimde bende sorun yok
Bende sadece hafif tembellik var yumurta tembelliği
Onun dışında yok 1.5 senelik evliyiz
Yarın yapacak canımBence test yap geciktirmeden
İnsallah guzel.haberlerini alirizYarın yapacak canım
İnşallah bende kalırım hayırlısıylaBen rahim filmini cektirdikten sonra hamile kaldim.Teyzemin gelini de rahim filminden sonra hamile kaldi..
N’aptınız acaba hamile kalabildiniz mi?İnşallah bende kalırım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?