• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 6 gün gecikme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

2PrensesAnnesi53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
1.420
498
123
kızlar merhaba
Öncelikle SAT 6 ekim
13 ekim rahim filmi çekildim
halen daha adet olmadım 6 gün geciktim🥺
Rahim filminden dolayımı geciktim sizce??
Bel ağrım var ve göğüsde şişlik var

kızlar merhaba
Öncelikle SAT 6 ekim
Rahim filmi yaparmi hiç bı bilgim yok inanın inşallah tez zamanda çift çizgiyi görürsünüz💐🤲

kızlar merhaba
Öncelikle SAT 6 ekim
Bence tekrar bir test yapin 10 kasim adet tarihiymis sanirim suan varsa cikma ihtimali yuksek. Ben rahim filmi cektirdim ama adetim gecikmedi ondan oldugunu dusunmuyorum o yuzden. Jnsalalh hayirli bir haber akirsiniz 🥰

Bence tekrar bir test yapin 10 kasim adet tarihiymis sanirim suan varsa cikma ihtimali yuksek. Ben rahim filmi cektirdim ama adetim gecikmedi ondan oldugunu dusunmuyorum o yuzden. Jnsalalh hayirli bir haber akirsiniz imaşl
Rahim filmi yaparmi hiç bı bilgim yok inanın inşallah tez zamanda çift çizgiyi görürsünüz💐🤲
İnşallah canım.
Peki rahim filminden sonra gebe kalabildinmi

İnşallah canım.
Peki rahim filminden sonra gebe kalabildinmi
Yok cnm bnm ya da esimin sikintisi yok ama bnm cocukluktan bir hastaligim var ondanndolayi olmadigini soylediler. Asilama yaptirdim bu ay 10 gun sonra test yapicam insallah hastalanmam🤗 ama ayni anda rahim.folmi cektirdigim.bi arkadasim hemen o ag hamile.kaldi 2 yildir da cocugu olmuyordu

Yok cnm bnm ya da esimin sikintisi yok ama bnm cocukluktan bir hastaligim var ondanndolayi olmadigini soylediler. Asilama yaptirdim bu ay 10 gun sonra test yapicam insallah hastalanmam🤗 ama ayni anda rahim.folmi cektirdigim.bi arkadasim hemen o ag hamile.kaldi 2 yildir da cocugu olmuyordu
Bizde de aynı şekilde eşimde bende sorun yok
Bende sadece hafif tembellik var yumurta tembelliği
Onun dışında yok 1.5 senelik evliyiz

Back
X