- 4 Aralık 2024
- 1.525
- 1.089
- 48
- 36
Oy oy maşallahAyycok teşekkür ederim rabbim sanada nasip etsin inşallah 6. Gününde test yapmıştm çift çıktı ama inanmamştm
Ha ben tek embriyo sandım bence ikisi de tutunmuştur dilerim yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsiniz inşallahEvet cnm 2 embriyo inşallah ikiside tutmuştur
Bu defa çok umutluydum aslında daha önce orta kalite ile hamile kalmistim kurtaj olmak zorunda kaldim ama sonucta tutmuştu ama embriyologla gorustugunde embriyolarinin kalitesi iyi degil bunlar tutmazsa pgt yapan bir merkeze yönlendiricez seni dedi biraz olumsuz konustu yani o yuzden sanki tutmayacakmis gibi hissettim allah bagislasin evlatlariniziNeden olmayacak ki.
Seni bu düşünceye ne itti.
Youtube de bir kadın var, kalitesiz 3. Gün embriyosu ya da 2. Gün net hatırlamıyorum. Ve transferi yaparken çok umutlu bir konuşma vs kimse yapmıyor.
Cocugu videoyu çekerken yanında oynuyordu.
Benim kaliteli 5. Gün embriyo transferim olumsuz olmuş ertesi ay doğal yolla oğlum gebe kaldim… sonra kızıma.
Şans seninle olsun.
Hayırlı olsun değer çok güzel saglikla kucagina almak nasip olsunKızlar acil yorumunuza ihtiyacım var hamilemiyim
Siz yinede umutlu olun veren de Allah alan da Allah Rabbim yeter ki ol desin içinizi ferah tutun inanın tutacagına olumsuz şeyler düşünmeyinBu defa çok umutluydum aslında daha önce orta kalite ile hamile kalmistim kurtaj olmak zorunda kaldim ama sonucta tutmuştu ama embriyologla gorustugunde embriyolarinin kalitesi iyi degil bunlar tutmazsa pgt yapan bir merkeze yönlendiricez seni dedi biraz olumsuz konustu yani o yuzden sanki tutmayacakmis gibi hissettim allah bagislasin evlatlarinizi
Çok tesekkur ederim ya içimi rahatlatiyosunuzAmin inşallah İnan ki olumsuz konuştukları embriyo tutuyor emin olun burada çok gördüm en iyi kalitedeki embriyolar tutunmuyor bu işler biraz nasip meselesi yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah kaliteye takılmayın siz pozitif düşünün pozitif olsun inşallah
Rica ederim ben çok şeyler okudum burada inan ki nasibi varsa sen ne yap et o bebek tutunacaktır yoksa da zaten boş isterse en iyi kalite olsun bizler acaba iyi kalitedeki embriyolarmıydık eskiden kalite mi vardı patır kütür herkes hamile kalıp doguruyorduÇok tesekkur ederim ya içimi rahatlatiyosunuzumudum hep var da işte bazen kötüyü düşünüyorum elde olmadan
Oy oy maşallahsiz yine de bir daha yapın yıllardır görmediğiniz çift çizgi kıp kırmızı olsun saklayın
Oy oy maşallahsiz yine de bir daha yapın yıllardır görmediğiniz çift çizgi kıp kırmızı olsun saklayın
Bu defa çok umutluydum aslında daha önce orta kalite ile hamile kalmistim kurtaj olmak zorunda kaldim ama sonucta tutmuştu ama embriyologla gorustugunde embriyolarinin kalitesi iyi degil bunlar tutmazsa pgt yapan bir merkeze yönlendiricez seni dedi biraz olumsuz konustu yani o yuzden sanki tutmayacakmis gibi hissettim allah bagislasin evlatlarinizi
Kızlar benim hikâyem şöyle ilk başlarda sürekli kan tahlili verince çok mutluydum kesin oldu deyip negatif sonuçlar aldım bende kist eşimde azospremi var eşime son çaren tüp Bebek dediler ilk deneyimim gerçekten çok zor bir surec ben daha 22 yaşındayım Doktorlar gençsin tutar diyorlardı ama yinede sanki olmayacak korkusu vardi çok şükür rabbim nasip etti çok zor bir sürec 3 yıl boyunca istiyorsun zorlukların oluyor ama rabbim sana bir gün nasip ediyor zor anlarını bir anda unutuyorsun dilerim rabbim şuan isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin inşallahBu defa çok umutluydum aslında daha önce orta kalite ile hamile kalmistim kurtaj olmak zorunda kaldim ama sonucta tutmuştu ama embriyologla gorustugunde embriyolarinin kalitesi iyi degil bunlar tutmazsa pgt yapan bir merkeze yönlendiricez seni dedi biraz olumsuz konustu yani o yuzden sanki tutmayacakmis gibi hissettim allah bagislasin evlatlarinizi
Amin inşallah canım çok şükür Rabbim sonunda nasip etti dediğin gibi işte bu güzel haberi aldın mı yaşadığın tüm sıkıntıları acıları geride bırakıyorsun Rabbim bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallahTşk ederim düşünceniz için
Kızlar benim hikâyem şöyle ilk başlarda sürekli kan tahlili verince çok mutluydum kesin oldu deyip negatif sonuçlar aldım bende kist eşimde azospremi var eşime son çaren tüp Bebek dediler ilk deneyimim gerçekten çok zor bir surec ben daha 22 yaşındayım Doktorlar gençsin tutar diyorlardı ama yinede sanki olmayacak korkusu vardi çok şükür rabbim nasip etti çok zor bir sürec 3 yıl boyunca istiyorsun zorlukların oluyor ama rabbim sana bir gün nasip ediyor zor anlarını bir anda unutuyorsun dilerim rabbim şuan isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah
Amin inşallah canım çok şükür Rabbim sonunda nasip etti dediğin gibi işte bu güzel haberi aldın mı yaşadığın tüm sıkıntıları acıları geride bırakıyorsun Rabbim bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallahdarısı benim gibi bekleyenlerin başına birgün sevinçten ağlıyalım i
Amin inşallah cnm dualarım sizinleAmin inşallah canım çok şükür Rabbim sonunda nasip etti dediğin gibi işte bu güzel haberi aldın mı yaşadığın tüm sıkıntıları acıları geride bırakıyorsun Rabbim bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallahdarısı benim gibi bekleyenlerin başına birgün sevinçten ağlıyalım inşallah
Allah razı olsun çok sagol canımAmin
Amin inşallah cnm dualarım sizinle
Aminn insallah. Sen hangi aşamadasın kacinci denemen benim bu 4.denemem 3.de tuttu dunyalar benim olmustu kurtaj olmak zorunda kaldimRica ederim ben çok şeyler okudum burada inan ki nasibi varsa sen ne yap et o bebek tutunacaktır yoksa da zaten boş isterse en iyi kalite olsun bizler acaba iyi kalitedeki embriyolarmıydık eskiden kalite mi vardı patır kütür herkes hamile kalıp doguruyorduinşallah Rabbim size de bizlerede nasip etsin sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı Amin
Bende üç tüp bebek yaptım 1. Tüp bebekte hiç döllenme olmadı transfer olamadım 2. Tüp bebekte çok şükür iki embriyom oluştu ikisini transfer oldum pozitif olmuştu heyecandan uyuyamıyorduk kese görmeye gidene kadar sonu hüsran oldu ne yazık ki dış gebelik geçirdim ameliyat oldum 3. Tüp bebekte transfer olabildim çok şükür onlarda tutunmadı geride embriyom yok 4. Tüp bebeğe sil baştan başlıyacamAminn insallah. Sen hangi aşamadasın kacinci denemen benim bu 4.denemem 3.de tuttu dunyalar benim olmustu kurtaj olmak zorunda kaldim
Geride embriyo olunca biraz daha rahat oluyor ben de her tedavide sıfırdan basladim o biraz zorladi beni ama bi sekilde halloluyor. Birde olusan embriyolarimda mukemmel olmuyor.Yeter ki hayirli saglikli evladimiz olsunda cekilen sıkıntılar unutulur insalalh nasip eder allanim isteyen herkeseBende üç tüp bebek yaptım 1. Tüp bebekte hiç döllenme olmadı transfer olamadım 2. Tüp bebekte çok şükür iki embriyom oluştu ikisini transfer oldum pozitif olmuştu heyecandan uyuyamıyorduk kese görmeye gidene kadar sonu hüsran oldu ne yazık ki dış gebelik geçirdim ameliyat oldum 3. Tüp bebekte transfer olabildim çok şükür onlarda tutunmadı geride embriyom yok 4. Tüp bebeğe sil baştan başlıyacamnerdeyse sizinle aynı durumdayım başlamaya da korkuyorum bu sefer neyle karşılacagımı bilmiyorum her seferin de dualarla gidip geliyordum çünkü o kadar insan olumsuzluklar yaşıyor ki artık herşeyi düşünür olduk Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Rabbim tez zamanda sevinçten ağlamayı nasip eylesin cümlemize inşallah
Amin canım öyle vallahi bende her seferinde yeniden başladım çok embriyom oluşmadığı için donduramadım hep şükrettim yine de en azından transfer aşamasına geldim diye Rabbim beterinden korusun inşallah herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun hakkımızda inşallahGeride embriyo olunca biraz daha rahat oluyor ben de her tedavide sıfırdan basladim o biraz zorladi beni ama bi sekilde halloluyor. Birde olusan embriyolarimda mukemmel olmuyor.Yeter ki hayirli saglikli evladimiz olsunda cekilen sıkıntılar unutulur insalalh nasip eder allanim isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?