Kafayı yiyeceğim az kaldı... 19 aralıkta regl oldum 21 inde dr kontrolüne gittim letu verdi günde 3 defa 5 gün kullandım 13 mm olmuştu yetersiz dedi tekrar günde 3 defa 5 gün kullan dedi.. 9 ocakta aşırı sıcak basmalar bel ağrısı karinnve kasik ağrısı belirtilerinden dolayı kontrole gittim sağ ve sol yumurtan çatlamış 15 gün sonra test yap dedi bugün dr verdiği tarih ile 16. Gün test yaptım negatif ne söktürücü verdi nede geç döllenme olabilir bekleyelim dedi.. pcos olduğum için yumurtlama olmaz olduğu zaman da az da olsa kanamam olurdu.. Yani Tarlusal içerek adet olurum ki onu da hiçbir zaman bitirmem ya iki tane yada 5 tane içerim mutlaka adet görürdüm ulan iki yumurta çatlamış. Üstelik letu gibi etkili bir ilaç gebeliği geçtim Adet olmadım diyorum sonuçta döllenme olmadıysa adet olmam lazım eee olur arada öyle diyip beni başından saldı salak adet olunca gelirsin tekrar ilaç başlarız dedi bir daha asla gitmem o ayrı ya hamile değilim öyle bir bastırıyor ki ultrason aletini ağrıdan ciglik atmamak için kendimi zor tuttum acaba hamilelere de böyle yapıyor mu gerizekalı kızlar sizce beklemeye devam mı edeyim bana akıl verin lütfenn iki yaptığım test referans aralığı 0.100 idi ikici yaptığım 2.6 sonuç ise 2.0 kafam çok karışık moralim çok bozuldu. O kadar çok umutluydum ki bu ayy eşime evlilik yıl dönümünde gebelik haberini vermek için kendimi çok kaptırmıştm