- 11 Mayıs 2019
- 4
- 0
- 30
- Konu Sahibi Nazli502366
Merhaba ben 3 haftalık yeni evliyim eşimle ilk gecemizi sorunsuz yaşadığımızı düşündüm. Zorlamadan dolayı oluşan rahim yırtılmalarını duyduğu için çok zorlamadan ve tam içime girmeden birleştik baya kanama oldu benim. 15 dk falan sürdü. İlk birleşmede boşalma olmadı. İkinci, üçüncü gün bekleyecektik fakat dayanamadık çok az birşey değince yine kan geldi. Sanki bir yere takılıyor. Benimde canım yanıyor hafif ve kanamam oluyor. Ara verdik sürekli kan gelince. 3 gün aradan sonra bu sefer tam girerek birleşti bu sefer o takılıyor dediğim yeri aştı gibi geldi ve yine kan geldi. Ben daha yeni yırtıldı kızlık zarı diye düşündüm. Sonrasında mecbur bekledik yine çünkü ben eşimle farklı şehirde yaşıyorum ve hafta sonu görüşüyoruz. İşe başladığım için 7 gün ara verdik sonra yine denedik yine kan geldi. Bu bahsettiğim kanamalar ilk geceki hariç hep hafifti 5dk bile sürmüyordu. Fakat 6 gün aradan sonra tekrar tam birleştik. Yine kan geldiği gibi durmuyorda damla damla sulu kan gelmeye devam ediyor birleşme sonrasındada bu sefer kesilmedi uzun sürdü. Bu arada bu birleşmelerde ben sadece 1 kere az bir zevk aldım diğerlerinde hafif acı vardı ve tam birleşmede sanki bağırsaklarımı zorluyor gibi bir baskı hissediyorum. Ve şu an özellikle büyük tuvaleti yaparken vajinamdan sulu kan geldiğini farkettim. Bu normal mi sizlerdede bu durum oldumu ne önerirsiniz acaba. Psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum.