6 aylık kızım ağlama krizine giriyor...

hsaglam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
54
1
96
Çanakkale
merhabalar...
kızım 6 aylık.genelde biyere gittiğimde oluyor.ağlamaya bir başlıyor, susması, susturulması mümkün değil... nasıl bi ağlama sesi kısılıyo,nefessiz kalıyor yine de susmuyor.avutmak imkansız emmiyor da.1 saat belki kesintisiz ağlıyor susturana kadar canım çıkıyor.sizdede oluyor mu bu?

çok ilginççç, özellikle bi yere gidince mi yapıyor yoksa evde yalnızkende böle mi ?

yok evdeyken yapmıyo. sürekli olmuyor zaten bazen oluyor nedendir bilmiyorum.nazarmı değiyor acaba??

Kızım da 6 aylık.Bir yere gittiğimizde başkası kucağına alınca ağlıyor, ben alınca dakikasında susuyor. Bir süre sonra ağladığı kişilere de gidiyor.
Korkuyor mu diyeceğim ama sizde ağlamaması lazım.Umarım en kısa zamanda herkese gülücük saçtığını söylediğiniz haberinizi alırız.

sadece korkuyor... yabancı yüzler, aşina olunmayan yüzler.... öyle bir durumda siz hep kucağınıza alın.. ''bebektir anlamaz'' deyip ağladığı kişinin kucağına teslim etmeyin... bunun dışında günlük yaşantınızda bol bol kucaklayın... sizi bol bol yaşasın...bol şans.

Son düzenleme:
Benim kızmda çok ağladı katılarak nefessiz kalırdı 6 ay neler çektim...şimdi 10 aylık oldu arada özellikle geceleri ağlıyor

öncelikle Allah yardımcınız olsun.. gülben ergenin programında duymuştum da.belki işe yarar diye düşündüm.. bebek anne karnındayken annenin bağırsaklarının çalışma sesini duyarmış en çok.. doğduktan sonra da buna en yakın sesin saç kurutma makinesi olduğu anlaşılmış. doktorlar da kabul ediyorlar.. eğer çok ciddi bir uyumama yada ağlama problemi varsa bu yöntemi deneyebilirsiniz :) ayrıca ney sesi de bebekleri rahatlatır. bi deneyin isterseniz.inşallah yakında düzene girer herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…