6 aylık evliyim yardımcı olur musunuz

xviola

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2024
15
3
23
Hiç korunmadık,ve buna rağmen ilk dört aay adet oldum son iyi aydır olmuyorum gebelik testi de yapıyorum ama hiç bişey yok ovülasyon testlerim ben çift çizgi çıkıyor düzensiz adet döndüm vardı evlenmeden önce alttan muayene oldum eylül ayında ama bişey çıkmadı dünkğ gebelik testimi ve ovülasyon takibimi bıkartım aşağıya lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• 1000029601.jpg
    1000029601.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000029667.jpg
    1000029667.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000028311.jpg
    1000028311.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 28
Gebelik pozitif görünüyor, gebelik pozitif olunca da ovulasyon testleri de hep pozitif gorunuyor zaten kan verdiniz mi

Öyle gibi testte sıkıntı yoksa kaçıncı dk çıktı ikinci cizgi, başka testin varsa dene tekrardan, Kan verirsen göreceğiz hep birlikte bizi de bilgilendir ❣️
Akşam yapmıştım pek bişey gözükmüyordu 20 dk dan sonra oldu sabahta baktım böyleydi

Akşam yapmıştım pek bişey gözükmüyordu 20 dk dan sonra oldu sabahta baktım böyleydi
Himm biraz geç olmuş, sen yarın ilk idrarla tekrar dene test yapmayı, ilk dakikalrda çıkması gerekir, geç çıkınca yanlış sonuç verebilir, yeniyse gebelik zaten zor görünür testte de kanda da

Öyle gibi testte sıkıntı yoksa kaçıncı dk çıktı ikinci cizgi, başka testin varsa dene tekrardan, Kan verirsen göreceğiz hep birlikte bizi de bilgilendir ❣️
Bunlarda bi önceki testler sonra erken gebelik testi yapmıştım

Eklentiler

• 1000029668.jpg
    1000029668.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 17
Bana var gibi geldi ya inşallah rabbim gönlüne göre versin, sabah ilk idrarla testi tekrarla yine silik çıkacak mı bı görelim silik olması problem değil ilk günler öyle olur, yeter ki çıksın

Bana var gibi geldi ya inşallah rabbim gönlüne göre versin, sabah ilk idrarla testi tekrarla yine silik çıkacak mı bı görelim silik olması problem değil ilk günler öyle olur, yeter ki çıksın
Yaaaa☹️☹️☹️🥺🥺🥺🥺artık çok strese giriyorum ben

X